Zargana zamanı

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında solaris tarafından paylaşıldı.

1. wagabonds

wagabonds

Favori Kamış:
    olta
    verdiginiz bilgi için teşekkür ederim gecen hafta sonu ipek almıstım ama birisi ipek sadece tekneden kullanılır dedigi için keyfim kacmıstı denememiştim bile insallah yarın deneyecegim

2. simendifer

simendifer Sennur

3. simendifer

simendifer Sennur

Arkadaşınız kıyıdan denememiştir belki de, onun için kıyıdan kullanılmayacağını sanıyordur. ;) Öyle bir şey yok, kesinlikle kıyıdan ipek kullanabilirsiniz. :) Yine de size tavsiyem, zargananın kendi etine ya da kaya kurduna daha çok rağbet ediyor bu balık, o nedenle tercih edin. Ama bu ipek iş yapmıyor demek değil. İpekle de gayet güzel balık alabilirsiniz. :)

Son düzenleme: 25 Ağustos 2007
  4. wagabonds

wagabonds

Favori Kamış:
    olta
    ipek ile bir iki tane aldıktan sonra 1 tanesini yem olarak ayırıp deneyecegim tabi tutabilirsek ilginiz için tekrar teşekkür ederim

5. simendifer

simendifer Sennur

Rica ederim, rast gelsin. İnşallah tutarsınız da fotoğraflara bakarız. :)

6. wagabonds

wagabonds

Favori Kamış:
    olta
    insallah:)

7. serkan67

serkan67

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    6 kg yayın
    Arkadaşlar ben dayanamıyom gidiyom zargana tutmaya önce karaköy iskelesi olmazsa arnavutköy dahada olmazsa yeşilköy dahada olmazsa büyükçekmece kim tutar beni bugün be heyt:)

8. mirsat

mirsat

Favori Kamış:
    Dam 300 30-60 kamış pelikan makina
    En İyi Avı:
    Sazan 1.5 kilo
    Arkadaşlar zargana için benm teyzeoğlumun kullandığı yem , Midyenin kenarındaki siyah etli ince uzun kısım. Onu uzun bir şekilde iğneye takıp kullanıyor.

9. serkan67

serkan67

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    6 kg yayın
    Selam mirsad şimdi de senin piranhalarla zarganlarımı kapıştırıacaksin piranhalar forumdan serkan bozkurt. Seni bu forumda görmek güzel

10. wagabonds

wagabonds

Favori Kamış:
    olta
    evet bende pazar günü pendik sahile zargana için gittim önce ipek ile denedim bi sonuc alamadım daha sonra midyenin siyah kenarını yem yaptım zargana vardı ama cok küçüklerdi 2 adet yakaladıktan sonra suya geri bıraktım etrafımdada büyük boylarda zargana alan hiç yoktu galiba bi süre daha beklemek lazım

11. serdar43

serdar43

Favori Kamış:
    Orta kalite kamış.
    En İyi Avı:
    Levrek- 1,750 gr
    sardalyeyi fleto kesip beyaz ve parlak kısmını uzun ince 2 parçaya ayırıyorum sonra kancaya takıp atınca harbi güzel zarganalar alıyorum işte ispatı:)

12. adra

adra

maşallah güzel balık ah burdada başlasa da hasretlik bitse

13. wagabonds

wagabonds

Favori Kamış:
    olta
    tebrikler güzel av ama malesef henüz bizim buralarda bu boyutta zarganalar mevcut deil

14. serdar43

serdar43

Favori Kamış:
    Orta kalite kamış.
    En İyi Avı:
    Levrek- 1,750 gr
    Acıkcası ben levrek için olta attığım yerde bir anda bizde ne olduğunu anlamadık birden suyun ustunde zarganalar belirdi apartopar bedenleri çıkartıp zargana toplarını taktık elimdede levrek için hazırladığım sardalyeler vardı nasip işte akşam üzeri 2 saat içersinde bir hayli geldi ama 1 gün sonra aynı yerde denememiz boş geçti..

15. lost_paradise

lost_paradise

Favori Kamış:
    Olta , çapari , zargana topu
    En İyi Avı:
    90 60 90 Manken Balığı :)
    Selam Tarkan,

Kusura bakma görmemişim msjını. istavrit de cıkıyor. Ama genelde zargana ve kefal var.

16. wagabonds

wagabonds

Favori Kamış:
    olta
    arkadaşlar bu zarganalar en iyi hangi saatler arasında av verior bilginiz varmı ?? sabah erkenden gitmek dahamı cok işe yarar yoksa ısıgın bol oldugu zaman yani ögle vaktimi ???

17. adra

adra

kardeş sabah ezanı okunduktan sonra gün açıtığı ilk zamanlar çok güzel oluyor .hemde denizde dalga olmuyo pek, balığın geldiğini görüyon.