Zor Bir Gün....

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında Avciperdeci tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. Avciperdeci

Avciperdeci SeRDaR

Favori Kamış:
    El Oltası
    Koral'ım Allah sana daha büyüklerini nasip etsin kardeşim. Çok sağolasın iyi dileklerin için

Bülent abi çok teşekkürler, dediğin gibi denizin cefasını çektik ama sefasını sürdürecek kısmetimizi de aldık abi

Teşekkürler Namık abi, Aslında poseidon a gerçekten güveniyorum. %99 verdiği bilgiler doğru çıkıyor. Bu seferde yanıltmadı beni. Tekne büyük olduğu içinde çok önemsemedik.

Aynen dediğin gibi abi. Elimde değil. Biliyorsun beni, 15 gün dedimi duramıyorum yerimde. Eee bu hafta ara vermenin zamanı geldi;) İki hafta sonrası için ekip hazır. Kaptan a rezerve bile yapıldı bilesin;)

2. hauki

hauki mustafa cecen

Favori Kamış:
    olta ve zipkin
    En İyi Avı:
    görup de tutamadigim balikti
    tebrikler Serdar abi tum olumsuzluklara ragmen yinede guzel bir av olmus:)bu arada sende tam bir lambukaci oldun ciktin:D lambukanin bir teknigi var bildigim:)eger sartlar uygunsa lambuka cekmekten yorulursunuz:) paylasim icin esekkurler...
    saygilarimla

3. deePblue

deePblue na

serdar abim tebrik ederim...
    ama hem bana diyodun 4-6 da gidilmez diye..aman dikkat edin ya:eek:
    tabi sizin tekneyle bizim bot bir değilde :D olsun yinede..
    kuzu abiminde dediği gibi(pardon namık abi diyecektim :p ) siz bu havada gittiyseniz.. artık olayı aşanlar kategorisinde yer aldınız demektir çoktan :)
    tebrikler..

4. gurbuz29

gurbuz29

Favori Kamış:
    kamış makara
    En İyi Avı:
    lanbuka 2kg
    teşekürler kanki vallahi yaşadığımız gibi anlatmışsın elline sağlık..

5. Avciperdeci

Avciperdeci SeRDaR

Favori Kamış:
    El Oltası

Yoook Yoook
    Kafayı yemenize gerek yok. Biz kafayı yemeden de 4-6///6-8 havalarda başladıysak balığa çıkmaya siz de başarabilirsiniz. (tabii ki bu tür havalarda kesinlikle balığa çıkmamanınızı tavsiye ediyorum) Sadece doğru zaman, doğru yer, doğru kaptan, doğru yem, doğru misina, doğru iğne, doğru hava, doğru kişiler ve tabii ki en önemlisi tecrübe edinerek avlarınızda ki verimi arttıracaksınız;)

Sörüm Fişşingim çok teşekkürler. Raporlarını göremesekte Minekop haberlerini alıyoruz. Minekop ta beni cezbediyor uzun zamandır bilesin:D

Smiley canavarı bize bişi kalmıyor diye siliyorum smileyleri bak haberin olsun. Dokunmayın Lambuka ma, Çipuralar Mercanlar da var orada bak;) Marmarada bir kaç sene içinde kesin başlayacak havalar böyle giderse;;)

Boğaç'ım sağolasın. İnan evden çıkacağım anda haberler yayınlanıyor. Bodrumda fırtına tekneler batmış vs vs, Bir yandan eşim, bir yandan annem aman dikkat et bu hafta gitme fırtına, batan tekneler diyorlar. Kendilerine göre haklılarda aslında, ama bizde döndük en azından açık 6-8 iken koya dimi:D
    Sağolasın Ahmet abi. Dediğin gibi konu balık olunca sen de deliii bende delii. ;)Tut tutabilirsen kendini :D

6. BARIŞ

BARIŞ BARIŞ

Favori Kamış:
    olta kışın tüfek
    En İyi Avı:
    turna 4.5kg --12kg yayın
    Serdar sende bu lambukaları pek sevdin elinize sağlık

7. Avciperdeci

Avciperdeci SeRDaR

Favori Kamış:
    El Oltası
    Sağolasın Mustafa kardeşim. Ama inan burada ben Lambuka dan çok Çipura ve Mercan ı tercih ettim. Bilirsin Lambuka yakalamanın ve tekneye alana kadar gösterdiği direncin zevkini. Yani gitmişken bir tane tekneye almadan dönmek olmaz;)

Ahmet'cim ne demişler büyüklerimiz ?

Hocanın dediğini yap, yaptığını yapma;):D

Kardeşim seninle avlanmak büyük zevkti. İnşallah daha nice avları gerçekleştireceğiz birlikte;)

8. cutloose

cutloose

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    levrek 2 kilo
    tebrikler serdar...hakkaten şu lambukayı sabit duran tekneden nasıl avlıyorsunuz??yöntemi filan nasıl?takımı??.aklımda olsun..bi ara tekneyle çıkarsam yapıyım..

9. mehmetozbodur

mehmetozbodur mehmet

Favori Kamış:
    olta, bot
    En İyi Avı:
    700gr çupra. 1 kg levrek
    tebrikler serdar. valla namık abinin dediği gibi cesaret işi sizin yaptığınız. neyse karşılığını aldınızya bu iyi haber. yine lambukaları kıvırmışsınız iyi ki serbest oldu valla:D yoksa haliniz harabmış:D

10. serdargoller

serdargoller serdar

Favori Kamış:
    olta sırtı
    En İyi Avı:
    baraküda 6.5kg
    tebrikler güzel av olmuş.

11. kovboy

kovboy MESUT

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    89cm turna 4,350kg
    süper av tebrikler

12. güroloflu

güroloflu Gürol Ofluoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    1.5 kg lık kofana
    Sabrının ve inadının mükafatını almışsın,seni ve arkadaşları tebrik ederim,hepinize afiyet olsun.
    Yalnız benim gördüğüm kadarıyla Lambukalar çok rüzgar yemiş ve kurumuş,üstlerine deniz suyuyla ıslanmış bir bez koysanız daha taze kalır kanısındayım.Gerçi ben hiç lambuka yakalamadım ama benimki bir öneri.:)

13. 43_abdullah_91

43_abdullah_91

Favori Kamış:
    3 makaralı-2 fiber-10 sallama
    En İyi Avı:
    aynalı sazan 3 kg
    tebrik ederim abi güzel av olmuş...

14. Avciperdeci

Avciperdeci SeRDaR

Favori Kamış:
    El Oltası
    Daha evvellki raporlarımda yazdığım için bu raporda yazmamıştım. 0.80 misinadan ana bedeni yapıyoruz, ardından çelik bedenden kol, iğne olarakta şu anda marka ve numarası aklımda kalmadı 4-5 cm uzunluğunda tahminen bir iğne. Yakaladığım canlı isparoza iğneyi sırtından takıyorum ve canlı olarak bırakma yapıyorum. Olay bu yani;)

15. Avciperdeci

Avciperdeci SeRDaR

Favori Kamış:
    El Oltası
    Teessüf ederim Mehmet im:(:) Orada sadece Lambuka yok ya, Bak güzelim Çipuralar, Antenli Mercanlar var, ellerinden öperler Mehmet abilerinin :D:D:D:D

16. Avciperdeci

Avciperdeci SeRDaR

Favori Kamış:
    El Oltası
    Teşekkürler Serdar abicim. Kalamarı deneyecektim aslında ama o havada ve şartlarda ciddi anlamda zor olurdu. Bir dahaki sefer aklımda;)

Teşekkürler.

Gürol amcacım, haklısın aslında ama inan o kadar zor şartlarda avlandık ki, ancak bu dediğini geri dönüşte düşünebildik ama iş işten geçmişti:eek:

Teşekkürler sizlerede nasip olsun inşallah;)

17. KRAL_BALIKÇI

KRAL_BALIKÇI

Zor günlerin insanları olduğunuzu birkez daha kanıtladınız.
    Zorluklar aşılmadanda başarılar geçekleşmiyor.
    O zor şartlar altında balık sevdanızdan vaz geçmeyip
    Kıyıya ulaştığınızda
    Bizlere bu güzel görüntüleri sunduğunuz için, nezninizde bütün arkadaşları tek tek kutluyorum.
    Devamınıda sabırsızlıkla bekliyorum.

18. tarcan

tarcan ...

Favori Kamış:
    .
    Favori Makine:
    .
    En İyi Avı:
    Kefal 325 gram
    Serdar ,
    Balıkla süperde ,Lambuka çok çirkin duruyor...

Ama süper bir av olmuş yahu...

Kıskandırıyorsun bizleri.

Senin adın LambukacıPerdeci olacak yakında...

Son düzenleme: 12 Kasım 2007
  19. Avciperdeci

Avciperdeci SeRDaR

Favori Kamış:
    El Oltası

Kurudu Tarkan abi kurudu:D
    Sen onu ilk yakaladığımızda göreceksin. Muhteşem renkleri harika bir sırt yüzgeci var onun. Eline almaya kıyamazsın aslında. Öylesine güzel bir balık. Bir dahaki sefere nasip olursa ilk yakaladığımız andaki resmini paylaşırım sizlerle o zaman hak verirsin abi.

20. Eczacı

Eczacı

Favori Kamış:
    olta
    hey maşallah:) :) tebrikler arkadaşlar,bende bu havada çıkan varmı balığa diye soruyordum kendi kendime tam bir mücadele olmuş en kötü avınız böyle olsun:)

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.