1. Geleneksel Bursa Deniz Organizasyonu

Konu, 'Gerçekleştirilen Organizasyonlar' kısmında Atos tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. erol hoca

erol hoca Erol

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    :(
    Bursa timinin organizasyon raporunu bir solukta okudum, resimlere imrenerek baktım, katılan ve düzenleyen arkadaşları tebrik ediyorum. Ancak arkadaşlar affınıza sığınarak bir şey sormak istiyorum, henüz ilki yapılan bir organizasyona geleneksel demek doğru olur mu? Saygılarımla.

2. SedatMert

SedatMert Sedat

En İyi Avı:
    O balığın hala peşindeyim.
    Gerçekleştirdikleri bu güzel organizasyon için Bursa'lı arkadaşlarımı kutluyorum. Ankara ekibi ve Müjdat kardeşimiz yine organizasyona renk katmışlar. Onları da ayrıyeten kutlarım.:)

3. GECEKONDU06

GECEKONDU06 M.SERKAN İNANÇ

Favori Kamış:
    OLTA
    En İyi Avı:
    18Kilo sazan bayındır barajı...
    Erol abi inşallah Bursa'lı dostlarımızın dediği gibi bu iş geleneksel olurda bizlerde her sene bu geleneksel organizasyona katılırız.
    Çünkü herşey harikaydı.:D :D

4. erol hoca

erol hoca Erol

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    doğrusu içim gidiyor bu organizasyonlara, Ankara organizasyonunada çok niyetlendim ama kısmet değilmiş işte. Dileğine ayne katılıyorum ve bir dileğim daha var; tüm illere yaygınlaşır. Gerçi o zaman Kral balıkçı ile Derya kuzusu işyerlerini ne yaparlar bilemiyorum (kendilerini açıkça kıskanıyorum) :):):)

5. GECEKONDU06

Favori Kamış:
    OLTA
    En İyi Avı:
    Sen yaparsan ben gelirim abim. Amasya ve Merzifon taraflarına geldiğim için arkadaşlarım var biliyorum iyi avlaklar var.:)
    Bul üç beş dost patlat bi organizasyon vallahi ben gelirim abi.;)

6. erol hoca

erol hoca Erol

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Neden olmasın diyeceğim? Ama organizasyon üzerimde patlayacak, ki bende o beceri ne gezer, lakin Turgay ve Müjdat beyler de katılır tecrübelerini konuştururlarsa buralardan bir kaç arkadaşta organizasyonu düzenlemeyi üstlenirse olur mu olur?
    Fakaaaaaaaat buralardaki baraj ve göllerde su kalmadı ki? Bir Uluköy(Taşova) var. Nasıl olur bilemem?:confused:

7. JRFISHERM@N

JRFISHERM@N A.H.İbrahim ÇİÇEK

Favori Kamış:
    Babamdan Yürüttüğüm SILSTAR kamış ve Makine
    En İyi Avı:
    Yeşil Kağıt olta ile 2,5 kg Hamsi
    Herkese selamlar....
    Bursa ve çevresi tamışma organizasyonuna sitede ilk gördüğüm andan itibaren
    katılabilmek için babamın başının etini yidim durdum.Tabi babamda katılacağımızı söyleyince sevinçten ne yapacağımı bilemedim ve ayın 3 üne günleri iple çektim,nihayet ogün geldi çattı,babamın akadaşı ibrahim amcam ve oğlu emre(oda beni arkadaşım olur)bize gelecek ve hepbirlikte organizasyona gidecektik.Saat birhayli geç olmasına rağmen babam hala işten gelmemişti ,bende bütün malzemeleri hazırlamıştım heyacandan ölüyordum böyle bir toplantıya ilk kez katılacaktım derken babam geldi elinde organizasyonun afişi vardı açtık baktık ve afiş mükemmeldi. 5 10 dakka geçmedi ibrahim amcamlarda geldi hiç oyalanmadan yola çıktık organizasyon bölgesini bulduktan sonra daha önce siteden takip ettiğim bir çok kişiyi görüp (bursa bülent)Bülent abi,(mallaca) Barış abive oğlu,(activist) ömer amca,(komutan)emekli albay ali amca,(bassiptar)taner abi,(eşkina)sedat abi,(türkport)ali abi,(la_travita)ercan abi,(ihtiyar balıkçı)güvenç abi,(nuyageva)ufuk abi,(le_serkan)serkan abi,(boraarhan)bora abi,(kadir özgül80)kadir abi,(slimselim)selim abi,(lear)levent abi, ankara ekibiymiş sonradan haberim oldu (kral balıkçı)turgay amca,(gecekondu06) serkan abi,(06pike06) alicansın abi,(asi gecekondu) tanju abi,(west 1979)mustafa abi ,ile en önemlisi aramıza gece yarısı izmirden katılan (derya kuzusu) full karizma müjdat abi ,gibi abilerimle ve amcalarımla şahsen tanışma fırsatım oldu.Ben ve arkadaşım emre bir an önce olta atmak için can atıyorduk,oltalarımızı çıkardık takımları hazırladık,rastgele deyip denize attık bekle allah bekle ne gelen var ne giden haa bu arada biz oltaları attıktan iki saat sonra (mallaca)barış abi babama emre ile beni gösterek ;cahit abi bunları bir iki saat sonra görmek lazım dedi.Ama saat 1,3,5 derken sabah oldu biz hala bekliyoruz ne balık geldi nede uyku böylece sabahlamış olduk...
    Sabah kahvaltısından sonra biz organizasyona katılan değerli abilerimle vedalaşıp ayrıldık geçekten güzel bir organizasyondu,yukarıda saydığım değerli abilerim sizlerle tanıştığıma çok ama çok memnun oldum sayenizde çok değişik ve güzel bir gece geçirmiş olduk sizden ayrıldıktan sonra kurşunlu iskelesindede olta attık babam orada iki tane izmarit tuttu çok mutlu oldum, bir ara iskelede yanımıza iki kişi geldi onlarda olta attılar birisinin oltası çok değişiktioltanın ucunda kurşun kurşunun ucunda da misineden ağ vardı (babamdan öğrendim adı trıvırıymış ve yasakmış) babama gösterdim babam hemen oltaları bırakıp adamların yanına gitti, ellerindeki o ağın kanunen yasak bir avlanma aracı olduğunu onu suya atmamaları gerektiğini eğer atmak için ısrar ederlerse sahil güvenliğe haber vereceğini söyledi adamlarda bütün takımlarını toplayıp gittiler bizde başka balık çıkmayınca saat 3 gibi bursaya döndükarabada bir uyumşum pazartesisabahı saat7 de uyandım hikayemide ancak şimdi yazabildim işin doğrusu organizasyonda beni ençok etkileyen full karizmatik (derya kuzusu )Müjdat abi idi bana böyle güzel bir gece yaşatan herkese çok teşekkür ederim...SAYGILARIMLA...

8. GECEKONDU06

Favori Kamış:
    OLTA
    En İyi Avı:
    :D :D :D :D

9. gülbaharlar

gülbaharlar gulbaharlar

Favori Kamış:
    el oltası, kamış
    En İyi Avı:
    13 kilo aynalı sazan
    güzel bir organizasyon olmuş tebrikler orada olmayı çok isterdim

10. moti

moti Tuncay

Favori Kamış:
    Favorim el oltası
    En İyi Avı:
    Torik-Kofana desem kim inanır ..? Ancak Kadir İnanır :D :D
    Kesinlikle haklısın Özgürcan kardeşim Bizler (Balikavı.net ailesi) hepimiz özel ve gerçekten gönlü güzel insanlarız.Böyle bir bütünlüğün parçası olmak bana övünç veriyor.Diğer organizasyonlar gibi Bursa Organizasyonuda Arkadaşlığın dostluğun pekiştiği süper bir tablo ortaya koyuyor.Bizler Trakya'nın 3'lü dede gurubu olarak (Mahşerin üç balıkçısı / Sedat-Ulvi-Tuncay) Bursa Organizasyonuna katılamamış dahi olsak İlk önce Bülent kardeş ve Barış kardeşimi Diğer Bursalı kardeş ve arkadaşlarımı Angara'lı Turgay kardeşimi ve değerli saz ekibi :D kardeşlerimi ve İzmir'den katılan Müjdat kardeşimi can-ı yürekten tebrik ederiz
    Rastgele özel ve güzel insanlar:)

Son düzenleme: 6 Kasım 2007
  11. ufukkula

ufukkula ufuk

En İyi Avı:
    Henüz yakalamamış olduğum
    Gönül isterdi ki orada olalım,dostluğunuzu beraberken paylaşalım,bu seferlik kısmet değilmiş.Başka sefere olur inşallah.

Organizasyona katılan değerli abilerimin kardeşlerimin hepsini gönülden kutluyorum.Daha böyle güzel,böyle içten nice güzel organizasyonlara..dostluklara...

Söylemeden olmayacak yine:D

Balık Bahane,Dostluk Şahane!!!;) ;)

12. Le_serkan

Le_serkan

Favori Kamış:
    ALBASTAR 2.70 KAMIŞ VE 4 BİLYALI OLTAM 2 ADET
    En İyi Avı:
    SİZLERLE DAHA İYİYE
    Allah dostluğumuzu Baki etsin.Sizlerle tanışmaktan gerçekten büyük haz duydum.Sevgi ve saygılarımla.

[​IMG][/URL][/IMG]

[​IMG][/URL][/IMG]

[​IMG][/URL][/IMG]

13. tr16hunter

tr16hunter H.Cahit ÇİÇEK

Favori Kamış:
    Yasal olan tüm takımlar.
    En İyi Avı:
    sazan 5.300gr
    1. Geleneksel Bursa Balık avı organizasyonuna Teşekkür.

14. tr16hunter

tr16hunter H.Cahit ÇİÇEK

Favori Kamış:
    Yasal olan tüm takımlar.
    En İyi Avı:
    sazan 5.300gr

15. tr16hunter

tr16hunter H.Cahit ÇİÇEK

Favori Kamış:
    Yasal olan tüm takımlar.
    En İyi Avı:
    sazan 5.300gr

Çok değerli arkadaşlarım, Dostlarım Sanal alemden tanışarak işi organızasyon boyutuna getirip birbirinden değerli kardeşlerim,arkadaşlarım ve ağabeylerimle yüzyüze tanışıp görüşmek beni nasıl mutlu etti bilemezsiniz.
    Balık yoktu zaten olmasınıda katılan hiç kimse birinci öncelikte istedi zannetmiyorum.
    Muhabbete doyum olmadıki balık varmış yokmuş umurumuzdada değildi güzel bir havada balık bahanesi ile bir araya gelmenin heyecanı ve mutluluğu hepimize yetmiştir sanırım

Organizasyonda birinci derecede emeği geçen ve orada hemen hemen hepsi ile orada tanıştığım ve BURSATEAM'ı Oluşturanbursa bülent Bülent, mallaca Barış, activist ömer bey, Komutan Emekli Albay Ali ağabey, bassiptar taner, Eşkina Sedat ,Türkport Ali, La_trivata Ercan, İhtiyar balıkçı Güvenç, Nuyageva Ufuk, Le_serkan serkan, boraarhan bora, Kadirözgül80 kadir, slim_selim selim, lear levent yanımıza uğrayan Güvenç'in babası kadir ağabey Hikmetcengiz Hikmet bey, ANKARA TEAM ' dan okadar yolu gözünü kırpmadan Bursa'ya gelip bizlerden daha çok ev sahipliği yapmış KRAL BALIKÇI Değerli insan Turgay ağabey, Gecekondu06 Serkan, West1979 Mustafa, Asigecekondu Tanju, 06pike06 Alicansın, Taaa İzmirden davete icabet eden derya kuzusu Değerli insan Müjdat'a, Bandırmadan verdiği sözü yerine getirmek için işyerinden saatle izin alıpta bizi (sülünez ve boru kurdu ile)yemsiz bırakmayan BandırmalıMustafa'ya,Güzel bir gecenin sabahında Mükemmel sayılacak bir kahvaltı yapmamızı sağlayan Ömer beyin ailesine, burada Org.'a katılıpta isimlerini hatırlayamayıp yazamadığım değerli tüm dostlarımıza,Organizasyonumuza katılmayı çok isteyipte katılamayan tüm diğer arkadaşlara, tebrik ve yorum yazan tüm site dostlarıma Bursa org'un Raporuna emek eden Bülent ve Barış kardeşlerim'e(Ellerinize Sağlık) hepinize sonsuz teşekkürler.
    Gerçekten güzel bir gece geçirdik darısı Organizasyon yapmayı düşünen, hazırlığını yapmış diğer İl Team'larının başına olsun böyle keyifli bir ortamda evet balıkta olsaydı iyi olurdu ama nasip meselesi olmadı, Biz yinede kendi aramızda muhabbette tuttuk tutacağımızı allah herkese nasip etsin böyle güzel ortamlarda Organizasyonlarda bir araya gelmeyi daha yazacak çok şey var ama vakit geç oldu herkese hayırlı geceler. Sağlıcakla kalın..

16. ozgurcan

ozgurcan Özgürcan

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Çapari ile havada uçan martı ve tabii ki hemen serbest bırktık! (Gülmeyin, şahitlerim bile var)
    Tuncay abi ben size ayrıca Tekirdağ Şeytan Üçgeni ismini takıyorum. 1organizasyonda 2 karizmatik yırtıcı takma ad almak herkezin harcı değil. İnşallah bizde sizin gibi ilerde gençlere örnek olucak üstadlar oluruz da bizede takma ad takar gençler. Tekirdağa gelirken mutlaka haberdar edeceğim, sizlerle tanışmak çok istiyorum. sevgilerle...

17. turkport

turkport ali İZMİRLİ...

Favori Kamış:
    olta,,zıpkın
    En İyi Avı:
    yayın balığı 12 kilo civarı
    balıkcıların kralı kral balıkcı abim benim.... ne demek zaman ilerledikçe yaşam sürdükce işimiz olsada işimiz olmasada birlikte eğlenmek ve yaşamak için ankara yollarını daha cok aşındıracaz ve güzel günler yaşıcaz ......iyilikleri güzellikleri ve mutlulukları yaşıcağımız güzel günlere merhaba diyorum şimdiden selam ve saygılarımla

18. smyrna

smyrna Sevil Kurtoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    olacak inşallah
    Katılmayı çok isteyip, Bursa Organizasyonuna katılamadığım için, bu görüntülerden sonra bir kez daha üzüldüm . Harika bir organizasyon düzenlemişsiniz Bursa ekibi :) Emeğinize, yüreğinize sağlık. Organizasyona katılan ve emeği geçen tüm balıkavınet üyeleri ve misafirlerini canı gönülden kutlarım :) Umarım bir dahaki organizasyonda, bu kadar değerli arkadaşlarımın arasında, benim gibi katılmak isteyip de katılamayan tüm arkadaşlarımız bu fotoğraf karelerinde yerlerini alırlar... Sevgiyle kalın :)

19. Atos

Atos Bülent ERDİK

Favori Kamış:
    OLTA + ZIPKIN
    En İyi Avı:
    47 kg önce ben tuttum sandım ama galiba o beni tutmuş hala evliyim :=)
    Erol abicim kesinlikle haklısın geleneksel olması için 2. si yapılması gerekli bu yüzden önümüzdeki hafta sonu bir daha yapalım dedik nasıl :D:D:D
    Yookk deil deil. Abicim kısmet ollursa seneye biraz daha sıcaklarda kamping kurarak yapacagız organizasyonumuzu. Geleneksel yazmamın amacıda kısmet olursa seneye tekrarının olacagını göstermek içindi.:)

Bu arada cahit abim konuşturmuş tekniğini ve resimleri temizlemiş şahanede olmuş. Cahit abi şunu söylemeliyim ki jrfisherman ibrahim kardeşim ve arkadaşı emre ile birlikte gelecekte Bursada hatırı sayılır bir balıkçı olacaklar. o azim atış teniği ve merak olduktan sonra
    Bir sonraki organizasyona hep birlikte inşallah...

20. aşkına Eşkina

aşkına Eşkina SEDAT

emegi gecen herkesi tebrik ederim..bizim pek emegimiz gecmedi bu konuda arkadaslar haklarını helal etsinler..malum boynumdan rahatsız oldugum için sadece 1-2 saatligine tanışmak amacıyla gelebildik..

yeni ve güzel insanlarla tanışma fırsatımız oldu..özellikle gecekondudan Turgay abim ve Serkan kardesimle hasbihal yapmak ve diger arkadaslarla tanışmak cok güzeldi..

bu aradaturgay abi ve serkan 3 puan ilac gibi geldi ;)

hepinize saygılar....

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.