yok be yenge daha neler, maksat uzum yemek degil, bagciyi dovmek hatta denk getirip hem nalina hem mihina vurmak
Aman abi gozunu seveyim, birsen yengeme yazdigim cevap senin bu dedigin icin de gecerli. Klasik soylemimle: yemisim cipurasini lidakisini, maksat muhabbet olsun
Sevgili Onur, Hele ki şu son cümlen olayın tamamını özetliyor. Eğer raporun ilk sayfasından itibaren okunmaya başlanırsa ( ki ben okuyanlardanım ) hem muhabbet, hem gülmek, hem ağlamak ve en güzelide şöyle bir düşünmek var!!! Ben açılışını yapmış olduğun bu sayfada katkısı olan herkese kendi adıma teşekkür ediyorum. Sevgili Mehmet arkadaşımızla başlayan Babam ve Oğlum sohbeti, Can'ın hatırlattığı replik ve senin derin hoşgörün ve bir anlamda sanalda da olsa konundaki misafirperverliğin hepsi çok güzel Hepinize birkez daha teşekkür ediyorum, Hoş sohbetiniz daim olsun (Haa bide o balık kesin çupra ben bile tanıyorum düşün artık )
İnce lidaki dersen daha doğru olacak Onurcan kardeş... Hatta sirkülere bile uymuyor aslında, keşke geriye atsamıydın ne acaba!!!
Kedi yiyemeyeceği ciğere pis dermiş. Çok fazla konuşmaya gerek yok balıkların çupramı yoksa lidaki mi olduğu konusunda.
Yenge en yakışanı sen söyledin, biz her ne kadar Onur kardeşimize takılsakta bizimkisi latife'den ibaret... Bu haftanın İzmir'den en yakışıklı ve en iri çuprasını Onur'un çektiğini itiraf edelim, Sezar'ın hakkı Sezar'a...
he valla abi, deli miyim? yemek varken o guzelim baliklari ne asacam boynuma? ama birsen yengem niye oyle diyor ben biliyorum. anladim ben onu...
Canım kurutmasındaki amaç kokmasın diye... Sonra Onur'un yanına yaklaşamayız... Boynuna assın ki o LİDAKİ diyenlerin gözüne girsin diyee....
istersen benim hanimin eldivenlerinden verelim ona da, gordunuz yani gulgun gayet iyi takiyor, belki ahmet abimde de ise yarar allahim sonum ne olacak cok merak ediyorum. biraz daha laf edersem ahmet abi kafami degil, boynumu kiracak ama kendimi de alamiyorum ki