bugun telefonda konustuk, pek guzel, sakin sakin, yumusak yumusak konustu benle, celladin sefkati miydi neydi uzerindeki acaba?
Yardımcı olabildiğime sevindim.Bundan sonra da paylaşacağınız avlanmalarınızı takip edebilmek dileğiyle diyorum.Ha bir de abi mi,kardeş mi merakınızı gidermek isterim.Ege'de su ürünleri okyuyorum. 83 lüyüm Onur abi.Saygılarımla...
abi-kardes meraki benim sahsi merakim degil, forumda kisa da bir sure olsa vakit gecirince anlamissindir elbette mert. gene de kisaca anlatayim sana, bu foruma uye olanlar once imza ayarlarini yaparlar; isimleri, bulunduklari sehir, yas(veya dogum tarihi) ve mumkunse kan gurubu imzalarinda yer alir. sebepleri acik, bir daha anlatmama gerek yok sanirim. zaten gordugum kadariyla sen de guzelce yapmissin. bir de genel egilimdir, tanisalim basligi altinda bir merhaba konusu acilir ki, bu gelen kimdir, nedir, kimlerdendir, ne yer, ne icer, bilelim ve onu bir hosgeldin seline kaptiralim. ac bi merhaba ben geldim diye baslik, iki satir kendini tanit, bak neler olacak su urunlerinde okuduguna, izmir'de dolayisiyla en azindan okul itibariyla bornova'da olduguna sevindim. paylasacagimiz cok sey olacaktir, yakin zamanda sen de sahit olacaksin zaten sen tanisalim basligi altinda konu acmadan ilk hosgeldin benden gelsin sana: aramiza hosgeldin. sık sık gorusmek uzere.