25 kasımda tekne organizasyonu yapsak mı? İzmir

Konu, 'Tekneden Balık Avcılığı' kısmında fztyasin tarafından paylaşıldı.

1. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Herhalde Toriklerdir. Kofanalarda olabilir.ispendek 13,8 kg, Kırlangıçlar.vs.vs.
    Yasin Kimler geliyor organizasyona belli oldumu ekip?

2. fztyasin

fztyasin yasin özkan

Çekmez olur muyuz abi, inşallah hem balıkların hem de ekibin bol bol fotosunu çekeceğiz :)

Karaburun Ildır arası çok uzak değil abi, atla gel bak bekleriz :):)

3. fztyasin

fztyasin yasin özkan

Abi daha tam belli değil forumdan farukaan abi gelecek özkanla ben varım, bir kaç arkadaş daha var ama onlar forumdan değil. Bir iki arkadaş da duruma göre haber veririz dediler forumdan haber bekliyorum :) bu maçı alacaz başka yolu yok :D:D:D

4. enginköp

enginköp engin köprülü

Yasin Merhabalar ;

Demek tekrar ıldır he? :D hadi bakalım umarım bu sefer güzel bir av geçirirsiniz:)
    Ildır'a gidecekseniz Ve dediğin gibi Büyük bi tekne ile giderseniz Bence mercan boğazı tarafını deneyin derim... Kaptanla konuş ; gerçi genelde bi 100 tl fazla istiyorlar mercan boğazı için ama değer inan...

Kaptan sizi muhtemelen Fener adasına götürmek istiyecektir...Ama bazen orası hiç balık yapmıyor...Bazen de at çek yapıyorsun...

Kesinlikle ip misina gövde ve FC takım :thumb:

Yem konusunda mamun ve sülünezden şaşma sakın... Özellikle sülünezi bol tut yanında...Ama uskumruya da atacaksan o zaman sardalye de al mutlaka...Çok iri istavritler de çıkıyor arada :thumb:

Takımını mutlaka hırsızlı yapmanı öneririm.Tekne avında en avcı iğne bu hırsız olan oluyor genelde... hatta ben şöyle yapıyorum hırsıza mamun diğer üstteki iğnelere sülünez takıyorum... Açık büfe :D

İğne konusuna gelince ben bir süredir şu iğneyi kullanıyorum bir dene derim...

GAMAKATSU HOOK LS-3120N
    en büyük artısı sırtındaki tırtıklar sayesinde balığın yemi iğneden kolayca almasını önlüyor.Hatta bazen çift kamış yapıp kenara koyuyorum.tasmalama bile yapmadan balık direk üstünde oluyor.

Bunu bulamaz veya almazsan da mutlaka beyaz iğne kullan tekneden...

işlerim çok yoğun olmasa bende gelmek isterdim... başka sefere inşallah:)

5. fztyasin

fztyasin yasin özkan

Evet abi bu sefer gidebileceğiz :) zaten gözü kararttım kimse gelmese bile tekneyi ben kapatır yine giderdim :D
    yem olarak sülünez boru kurdu ve mamun almayı düşünüyorum abi bolca, sardalya tuzlamak zor geliyor, bi de hanımla kavga ediyoruz sardalya yüzünden, bayağı kokutuyormuş dolabı :) taze alsak o da iğnede durmaz sanırım.
    Mercan boğazını söyleyeceğim kaptana, geçen sefer ingilizin oralardan güzel balık almıştık sanırım orayı da deneyeceğiz yine.

İşlerini halledebilirsen sen de katıl abi aramıza tanışmak güzel olur :)
    Tavsiyeler için teşekkür ederim abi çok sağol

6. farukaan

farukaan faruk

Favori Kamış:
    Remixon wınner 360mm 80-120 gr
    Favori Makine:
    Okuma Trio RC-55-Ryobi ecusima 6000 vi
    En İyi Avı:
    Hep bir trança avlamak istemişimdir :)
    Gelseydin iyidi be Alper..Bir dahaki sefere inşallah.. :)
    Volkan sende gelme o renkli renkli kargacık burgacık sahtelerinle evde oyna dur tamammı hihi

7. fztyasin

fztyasin yasin özkan

Volkan abi bu laftan sonra gelmeli :):) Abi gelemeyenlere inat müthiş bir av olacak inşallah :)

8. KANLIKAYA

KANLIKAYA Alper

Favori Kamış:
    D.A.M.
    Favori Makine:
    Okuma Safina SNa-25
    En İyi Avı:
    Yiyiciyim :)
    :( valla çok gelmek istiyorum ama 22 kasım-25 kasım arası Karaburun merkezde olmak gerek ailevi nedenlerle. Sizlerle tanışmayı muhabbet etmeyi çok istiyorum, kısmet başka bi ava.Rast gelsin.

9. fztyasin

fztyasin yasin özkan

PAZARTESİ GÜNÜ SAYIYI KESİNLEŞTİRİP EKSİK KALIRSA FORUM DIŞINDAN ARKADAŞLARA DA BİLDİRECEĞİM.

DÜŞÜNMEKTE OLAN ARKADAŞLAR EĞER KARARINIZI VERDİYSENİZ ÖZEL MESAJLARINIZI BEKLİYORUM :)

ŞU ANDA KESİNLEŞMİŞ OLAN 7 KİŞİYİZ. 3 KİŞİLİK DAHA YERİMİZ VAR

10. fztözkan

fztözkan ÖZKAN

Favori Kamış:
    1.82 Boyunda kanlı canlı bir osmaniyelinin aldığı kamış:)
    Favori Makine:
    1.82 boyunda kanlı canlı bir osmaniyelinin aldığı makina :)
    En İyi Avı:
    54 cm levrek
    birader bende izmirdeyim eğer balık tutma garantisi veriyorsan katılmayı planlıyorum. birde bu tekne avlarında 10 kişilik sayıya ulaşan gruplar arasından 1 kişi ücretsiz avlandırılıyormuş, hatta masrafınıda konuyu açan çok değerli,balık sevdalısı kişi karşılıyormuş işte ben o kontenjandan faydalanmak istiyorum.
    ne diyon bu fikre hacıreeling reeling

11. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40 Lineaeffe Spirit Surf 3.90 (fiyat performans 9/10)
    Favori Makine:
    Spro Red Arc 20'lik (Fiyat/Performans : 8/10)
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:

Tamam, gelmem. :D:D:D Bazı renkli sahtelerimi eşimin ojeleriyle renkten renge sokacam biraz sonra. :D

Eşim Bergama'da kaldı, haftaya gidip almam lazım. Ayrıca solunar takvimi gitme Volkan, cacık olmaz o günden diyor. :D (Bi organizasyon bu kadar baltalanır :laughing: ) Ayrıca 10 kişi, dile kolay. :D Tekneciyle bir futbol takımı gibi. :D

Solunar takvime inat, güzel bir av organizasyonu bekliyorum. Hepinize rastgelsin... :)

12. fztyasin

fztyasin yasin özkan

Senin canın sağolsun ortağım tekneyi kapatayım senin için :) tüm masraflar benden, kupes yakalama garantisi veririm (tabi hava patlamazsa) :D

13. fztyasin

fztyasin yasin özkan

Abi hakikaten madem gelmiyosun niye organizasyonu baltalıyosun :D:D İçimde güzel bir av olacakmış gibi bi his var :)
    En son böyle bi hisle balığa gittiğimde 7 saat at-çek ve yemli sonucu tek balık alamadan evin yolunu tutmuştum :laughing: :laughing:

14. fztyasin

fztyasin yasin özkan

Konu günceldir katılım beklemekteyiz :) Daha önce özelden mesaj atıp tekne organizasyonu yapsana diyen arkadaşlar ses verin :):)

15. cimini

cimini .

yasin o tarihte izmir dışında olacağım için ağlıyorum. oysa çok isterdim sizlerle birlikte olmayı. inşallah bir başka avda görüşürüz. rastgele sizlere.

16. fztyasin

fztyasin yasin özkan

Teşekkürler abi inşallah başka sefere...

Tamamlamak üzereyiz kadroyu 1 kişi açığımız kaldı şimdilik onu da hafta sonuna kadar halledeceğiz inşallah. Sana kolay gelsin abi görüşmek üzere

17. fztyasin

fztyasin yasin özkan

Kadro tamamlanmıştır, ilgi gösteren herkese teşekkürler :) Umarım pazartesi güzel bir av raporu ve bolca foto ile karşınıza çıkabiliriz :):)

18. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    Haydi hayırlı olsun, merakla bekliyorum. :) Rastgelsin... :)

19. fztyasin

fztyasin yasin özkan

Teşekkür ederim abi, ben de sabırsızlanmaya başladım :) sana da rast gelsin, levrek peşindesin sanırım bu hafta sonu. Ojeleri iyi kurut abi :D:D:D

20. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Ojeler kurudu da, sahteler palyaçoya benzedi. Levrekler gülmekten kırılacak. :D:D:D
    Bu hafta sonu durum çetrefelli, mesaiye kalma durumu var. Umarım olmaz. :(
    Av yapmayı unuttum.