25 kasımda tekne organizasyonu yapsak mı? İzmir

Konu, 'Tekneden Balık Avcılığı' kısmında fztyasin tarafından paylaşıldı.

1. fztyasin

fztyasin yasin özkan

Abi bence sen başka buzluk al şöyle tonluk olanlardan :) eğer alamıyorsan 3er kiloluk 4-5 parçaya ayır uskumruları bi sıkıntı olmaz :laughing: :laughing:

2. fztyasin

fztyasin yasin özkan

Fotoğraf çekmeyi unutmasak aslında süper av raporu olacaktı abi ama işte önce bulantıdan sonra da geyikten unuttuk fotoğraf çekmeyi.

Benim bir halim vardı ki sorma, arkadaşlar hala dalga geçiyor;
    Oltama çok sert bir vuruş ve müthiş kafa atışları oldu makina sanırsın kilitlendi, balık belgesellerinde gördüğümüz gibi önce vücudumla kamışı yukarı doğru çekip sonra makinayı çevirebiliyorum, adrenalin tavan yapmış, teknedeki herkes benim oltadan ne çıkacak diye bana bakıyor, ben de çok ağır birşey geliyor diye bağırınıyorum çektim çekti çektim oltanın ucunda kocaman bir FİLEcyrr cyrr ilk kafa vuruşlarını hissetmesem o kadar sağlam şekilde balığın asıldığını hissetmesem dipten fileye takılmış onu çekmişim diyeceğim ama müthiş kafa vuruşları hissetmiştim. Sanırım trofemi fileye kaptırdım :)

3. enginköp

enginköp engin köprülü

Yasin File olayına güldüm baya :D

Amma takılmışlardır sana düşünemiyorum bile :D VErmeyecen abi kimsenin eline böyle kozlar sen daha dur her seferinde başına kakarlar :D

çiçina dedikleri vatoza benzeyen bir balık var.O balıktan ıldır da defalarca yakaladım , ilk etapta dediğin gibi çok kuvvetli vuruyor oltaya hatta bir keresinde botun kıç tarafından kamış ve makinayı götürürken son anda yakaladım :D
    Gelirken bir süre kafada atıyor sonra döne döne geliyor dipten... sanırsın balina geliyor.Son yakaladığımda balığın ağzından benim iğnenin haricinde 4 adet PİERCİNG olmuş iğne çıkardım :D buda demek oluyorki 4 defa takım koparmış :D şimdi düşünüyorum da o takımları kopanlarda hep diyorlardır aynı şeyi... ama çok harika bir atraksiyon değil mi? :D deniz işte bu oltanın ucundan ne çıkacağı belli olmuyor :D

Ben mesela ILdır da botla açılıp kıyıda mola verdiğimizde kıyıya dip takımı attım sert bir vuruş aldım attım tasmayı olta baya ağır geliyor aha balık gelio diye çektim durdum :D:D:D on puanlık uzman sorusu bil bakalım ne çektim denizden :D:D:D

Kılıfı ile beraber çok şık bir avcı bıçağı :D:D:D

4. fztyasin

fztyasin yasin özkan

:laughing: :laughing: Abi sen yine işe yarar bişey çekmişsin benim file kafaya geçirsen kafaya geçirilmez içine balık koysan suya düşer file çorap olarak belki kullanılır (rengi de kırmızıydı hani :D) ben avcı bıçağına razıydım, ya da olta boş geleydi daha iyiydi :D zekeriya adında bi arkadaşım da vardı teknede iki gündür beni her görmesinde dalga geçiyor sanki balina çekiyor gibi triplere girdin de file çıktı diye :)

5. enginköp

enginköp engin köprülü

eheh eheheh :D

MAzmoz yapmışlardır kesin o file ile :D

6. fztyasin

fztyasin yasin özkan

O mazmozu yapanlara en derin saygılarımı sunuyorum abi :) biz de doğaya zarar vermeyelim diye kadın çorabının içine istavrit ezmesini koyup taş bağlayıp misina ile dibe indirelim av bitiminde de misinayı geri çekelim suda çorap bırakmayalım hesapları yapıyoruz, adamlar benim boyumda file bırakmışlar banghead banghead

7. enginköp

enginköp engin köprülü

Yasin ;

Geçende yol planı yaparken sen bucadan bornovaya geçicem diyodun...

Bucadamı oturuyosun ?

8. fztyasin

fztyasin yasin özkan

Evet abi buca da oturuyorum heykele yakınım, sende mi bucadasın?

9. enginköp

enginköp engin köprülü

Sallan heykelden aşşağı :D

şuan Çevikbirdeyim bende... Yeni evde pazarın oradaki sağlık ocaklarının bir arka sokağı :D

Ahanda pişti olduk bak ;)

10. fztyasin

fztyasin yasin özkan

valla pişti olduk :) çok yakınmışız abi, senin ev benim evle iş yerimin tam orta noktası gibi, çalıştığım kurum da çamlıkulede benim

11. mertparlak

mertparlak Mert PARLAK

En İyi Avı:
    300Gr İstavrit
    Yasin sen baya şanslısın file çıkarmışın ben senden daha şanslıyım ama :)

12. farukaan

farukaan faruk

Favori Kamış:
    Remixon wınner 360mm 80-120 gr
    Favori Makine:
    Okuma Trio RC-55-Ryobi ecusima 6000 vi
    En İyi Avı:
    Hep bir trança avlamak istemişimdir :)
    Çık heykelden yukarı,evkadayım bende :D

13. farukaan

farukaan faruk

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Harbiden burun tarafındaydın demi yasin,öğleden sonra 1 falandı sanırım..hihi
    Bende senin arka tarafında gopezi iğneden çıkarıcam diye uğraşıyordum anamm arkamdan bir çığlık:laughing: Ben ahtapot falan bekliyordum ama gele gele file gibi birşey geldi..Birde bizim murat aynı kefali her arkamıza tekne yanaştığında suya salıp sonra bağıra bağıra göstere göstere çekmesi hobaaaa kefale bak demesi gözümün önünden gitmiyor...:laughing: Balık suya gire çıka az kalsın canlanıcaktı artık hihi

14. fztyasin

fztyasin yasin özkan

Bizim Özkanlar oltayı falan bıraktı tamamen bana odaklandı, arkamdan birisi kalama ver diye bağırıyordu, tam da niyetlenmiştim kalama vermeye Allahtan yapmamışım sonra adım "fileye kalama veren adam"a çıkardı :laughing: :laughing:

Abi sizin murat çok matrak adam ya o kefal olayına çok güldüm ben de :) Bi de arkamıza yanaşan tekneciye buradan sadece çipura çıkıyor diye dalga geçtik de adam hakikaten çipuraları yakalayıp yakalayıp gözümüze soktu ya o anlar gözümün önünden gitmiyor :D:D

15. fztyasin

fztyasin yasin özkan

Abi biz Bermuda şeytan üçgenini oluşturmuşuz :)

16. fztyasin

fztyasin yasin özkan

Sen ne çıkarmıştın ki, kangal sucuk çıkardım desen bile inanırım :D:D

17. mertparlak

mertparlak Mert PARLAK

En İyi Avı:
    300Gr İstavrit
    :) ben torba içinde 7 adet alkol şişesi çıkarmıştım :)

18. farukaan

farukaan faruk

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    O kalama ver diye bağıran bendim :laughing: O çipura tutan adama gopez verip değişelimmi abi dedik de adam suratımıza garip garip bakmıştı :laughing:

19. fztyasin

fztyasin yasin özkan

Seninki daha güzelmiş :) açılmamış olaydı bari şişeler :laughing:

20. fztyasin

fztyasin yasin özkan

İyi ki seni dinlememişim abi o zaman :D:D bi daha insan içine çıkacak yüzüm kalmazdı heralde :)

Halbu ki değişmesi lazımdı tekneci adamın ama neden öyle garip garip bakmış ki :D belki de üstüne çok para istermisiniz diye düşünmüştür:laughing: :laughing: