birader bu organizasyon herkeze açık anlıyacağın kapımız herkeze açık bende çankayadayım gelme durumun nasıl ?? araban falan varmı??? tekmi gelecen dostlarınlamı gelecen ???? ona göre program yapalım yoksa Ankara TEAM kafasına göre takılır haberin olsun
Arabam var.2 veya 3 kişi gelirim.Fakat işim gereği durumum c.tesi günü netlik kazanır.Birde hava durumu hafta sonu pek iç açıcı değil yağmurlu olacak galiba.Kesin cevabımı c.tesi öğlen bildiririm.
arkadaşlar hepinize rast gele ben gelemesemde size iyi bir kefal tiyosu vereyim yem t.ciğeri iğne no.07 yer k.hamam ali cin deresi rast gele
ANKARA TEAM Yılmadı yılmayacak hava durumu aşşağıdaki gibidir ama kar yağsa yol kapansa ne olurki açarız yolumuzu gider muhabbetimizi yapar döneriz. İşle ilgili problemlerimiz harici bizi doğa şartları şu ana kadar engellemdi izinde vermeyeceğiz
Oğuz abi merhaba en yakın zamanda uğrayacağım sana işlerden dolayı bir ben gelemedim galiba yanına yakın zamanda ilk fırsatta geliyorum ziyaretine çayın olur inşallah abi
iyi akş valla yolu bilen biri mutlaka vardır yoksa çeltikci köprüsüne 30 metre kala sağa ğiriş var ğir ordan 3 km sonraki sapaktan aşagı in aynalara çalışın benden size garanti
her zaman her yerde yanındayım kanki bulet abi sen olmazsan kım cay demlıyecek bana caysız ve sizsiz yapamam ben en iyisi bi susuyum
Arkadaşlar. yer konusunda biraz yorum yapalım msn muhabbeti yapmadan.. ben açıkçası sakarya tarafını bilmiyorum avlak bilen var mı? ne çıkar? bu konuda hala oy kulanmadım bile yer konusunda bence iyi bir analiz yapalım
evet bencede yer konusunu tartışalım sakaryada ben bir iki yer biliyorum gordıon taraflarında ne çıkar olayına gelınce balık hariç herşey diyim bu zamanda ama cınalı deresini tercih ederim çünkü kefal alma şansı daha yüksek oralarda takdir genede KANKALAR'ın nasıl olsa ÇİKO bana verecek gerisi önemli değil
abilerim ben sizden daha bilgisizim... Ama bilgi sahibi bir abimin tavsiyesi kazan da efes fabrikasının arkasında bir gölet varmış google earttan baktım var hakketten çok güzel sazan var dedi ama ben onun yalancısıyım... bana her yol paris siz olduktan sonra...
tam bende bilmiyorum kemal hiç gitmedim efes fabrikası mı ne varmış onun arkasındaymış... googler eart tan baktım bir su alanı gözüküyor orada...