bilen olduğunu zannetmiyorum... Anlatan abi bulamayabilirsiniz dedi anlatırken... orayı kimse bilmez kolay kolay dedi...
Son durum Yer hala belli değil Ama katılımın çoğalmasını bekliyoruz... 1. Araç (Hareket Eryaman-Emek) Metin Özcan Taner Apoooo 2. Araç (Hareket Eryaman) Mert Mustafa Kemal Ahmet 3. Araç (Hareket Çankaya) Kaya Abi Deniz Abi Mehmet Çağlar 4. Araç (Hareket Aydınlıkevler) Bülent abi Ahmet Komutan 5. Araç (Yenimahalle) Yasin Bayrak Cem
Abi bu ay benim için çok yoğun geçti. Siteyi de pek takip edemedim. Okuldu, ders kaydıydı, memlekete git geldi derken başımı kaşımaya zaman bulamadım ama inşallah bu hafta sonu birlikte olacağız, tabiki Kaya abiden onay gelirse
Alicin dersi diye arada bahsediyorsunuz birde anket kafa kafaya gidiyor nasıl olacak arkadaşlar anketi safdışı bırakıpta Alicin deresine mi gideceğiz şunu bi sölen hele
bak bak bak benim makinam devamlı yanımda canım abicim hemde iki bilyalı yanımdan bir dakka bile ayırmam kurban olduğum aletim benim benim hayatım be o sen ver gerisine karışma
Deniz abi bencede çeltikçi iyi olur kefal ve gümüş var nasıl olsa hiç olmazsa oltalarımıza vuruşlar alırız tabiki son söz grubundur ÖLÜMÜNE KANKA'lar fizan olsa giderler birde yağmur olayı var cumartesi fazla yağarsa çamurdan da oralar geçilmez ama genede çeltikçede ki karayolları mıcır yatağı olduğundan muhabbet yeri çamur olmaz kanaatindeyim Nasıl olsa ÇİKO bana verecek benım problemim yok valla öyle diyor
ÖLÜMÜNE KANKA 'larda yer fark edermi ha alicin deresi ha kızılırmak ha sakarya ne fark eder yeterki toplanma yeri belli olsun gerisi tırışka
abilerim dediğim gibi arkadaşlarımızda onaylarsa çeltikçiyemi çıkıyoruz ne oldu böyle anlamadım çabuk bir karar versekte takımları ayarlasam yahuuuu