Sevgili ve Saygıdeğer abiler kardeşler.. bu pazar günü izinimi fırsat bilerek eğer bir aksilik çıkmazsa size katılmayı istiyorum. Ama kesin olmamakla birlikte. mcaglar ararda kandırırsa o ayrı
abiler karışmak gibi olmasın ama yağmur yağacakmış yarın o yüzden çeltikçi tarafında çok zorluk çekersiniz.ineceğiniz yerde yağmur yağarsa çıkamassınız.
Sen var yaa, sen hiç konuşma kaçak Öldün mü kaldın mı haberimiz yok, insan bir arar sorar bir şey yapar. Mesaj atıyorum cevap da gelmiyo. Ben senin cezanı çok güzel kesecem şu Nisan ayı gelsinde
Yer konusu hala kafaları karıştırıyor... Arkadaşlar bir an önce karar kılalım... Fizanamı gidiyoruz... Tamam ben varım.... 1. Araç (Hareket Eryaman-Emek) Metin Özcan Taner Apoooo 2. Araç (Hareket Eryaman) Mert Mustafa Kemal 3. Araç (Hareket Çankaya) Kaya Abi Deniz Abi Mehmet Çağlar 4. Araç (Hareket Aydınlıkevler) Bülent abi Ahmet Komutan 5. Araç (Yenimahalle) Yasin Bayrak Cem 6. Araç ( Tam belli değil) Erhan 2 kişi
Benim fikrim yine kılırırmak ama bu sefer kaleceik tarafı değil... Kaleceik ayrımından az bir ilerden sağa gireceğiz google eart tan baktım... Tabii hepimizin ortak kararı olacak bu... Çeltikçi hakkında hiç bir bilgim yok ne tarafta bilmiyorum... Ama ben sizlerle fizana giderim.... ÖLÜMÜNE KANKAYIZZZZZ....
Abiler, arkadaşlar bence bu hafta sonu kızılırmak kum ocaklarını oraya gidelim. Sitemizin bir üyesi oraya gitmiş ve kocaman kefaller tutmuş, neden biz de tutmayalım değil mi http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=7626
Arkadaşlar oylama yapmayanlar oylamasını yapsında nereye gidecez ne alacaz nasıl takım yapaca belli olsun değilmi yani Metin hızlandır abi şu çalışmalarını
valla ben uymayı tercih edeceğim açıkçası yeni yerler olursa daha keyifli olur derim ırmağa gitmesek daha iyi gibi bu sıralar kızılırmağın tadı yok daha yakın bir yerler olsun yeni keşif olsun bence.. kefal iyi fikir ama 7 no iğne az var bende destek çıkarsanız iyi olur. alma fırsatım olmayabilir..
Msn iki gündür açamıyorum.Herhalde bu org.katılamayacağım.Nasip değilmiş,sen neyaptın ayarlayabildin mi nöbeti falan.
bence benim bülent abim bu organizasyonu kaçırmaz ne yapar ne eder gelir çünkü gelmesse nasıl pişman olacağını iyi bilir bir hafta kendine gelemez artıkk
Arkadaşlar, abiler organizasyon iptal mi oldu? Niye kimsenin sesi çıkmıyor? Nereye gidilecek? Saat kaçta yola çıkılacak? vs. vs. Artık şu iş bir netleşsin değil mi...