8 eylül ustalarla büyük bulusma !

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında roy tarafından paylaşıldı.

1. uAcatcher

uAcatcher Bilgehan

Favori Kamış:
    Lineaeffe Turnafresh 4.20cm
    Favori Makine:
    Albastar Formula40 (9+1)
    Yalnız ortamınız harikaymış abi :) avlarınızın devamını dilerim.

2. Everalone

Everalone İbrahim

Favori Kamış:
    Mermaid 4.20Cm Surf (AlbaStar)
    Favori Makine:
    AlbaStar Double 60
    En İyi Avı:
    Şimdilik Tatlısu Levreği
    Tebrikler Roy, Raporun ve Fotoğrafların harika

Ustaların Balığı kepçeleme stilleri de çok iyiymiş

3. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    tesekkür ederim Ibrahim :) daha güzel organizasyonlarda bulunmaniz dilegiyle.

4. Balikci34

Balikci34 selim

Favori Kamış:
    Sportex,Shimano
    Favori Makine:
    Shimano,Daiwa,Dam,Abu
    En İyi Avı:
    Turna
    Her iki tarafida kapali olanida var Roy,iki tarafi kapali olan kabi,kurt icin kulaniyorlar,icine kurt doldurup kapagini kapatiyorlar,ortasi delik olan bu kaplardan kurtlar zamanla disari cikarak baligin o bölgede kalmasi saglaniyor..

Benimde ara sira kulanmis oldugum sistemdir fedder avciligi,baygida zevkli ve bereketli gecer fedder avi,bu arada deniz avi icinde kulanilmaya basladi bu av icin üretilmis kamislar...

5. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    anladim Selim agabey. zannedersem bahsettiginiz kap assagdaki linkteki kaplardan.

http://www.decathlon.fr/media/820/8202573/zoom_400PX_asset_73461077.jpg

bizim kafeslerde yemleme için kullandigimiz ürünler alttaki gibi torbalar. bunlarin içine ekstradan misir, boili tozlari, galeta unu, igneye taktigimiz kurtçuklardan vs.. ilave ediyoruz. su ile karistirip yogurunca hamurumsu bir durum aliyor. kafesi kovaya gömdümüzde karisim kalip gibi kafesin içine oturuyor. atarken dagilma vs.. olmuyor.

http://www.pacificpeche.com/media/c...78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/5/5/55865-a.jpg

bu disiplinin kamislari cidden çok garip. sadece uç kismi çok esnek. baligi kiyilarken gördügüm kadari ile çok büyük kolaylik sagliyor. en kisa sürede bir adet edinecegim :)

ilk etapta bir balzer veya garbolino edin dediler gerçi fakat benim gözüm daiwada :) tavsiye edebileceginiz bir ürün olursa memnuniyet duyarim.

6. Balikci34

Balikci34 selim

Favori Kamış:
    Sportex,Shimano
    Favori Makine:
    Shimano,Daiwa,Dam,Abu
    En İyi Avı:
    Turna
    Benim kulanmis oldugum bu kamis..Balzer Magic fedder..
    Tavsiye ederim iyi kamis,bende iki tane mevcut,belki iki tane daha alacagim bu kamistan,ben iki tanesini 100 euroya almistim,simdiki fiyatida bu civarlardadir...

http://www.google.de/imgres?imgurl=...OULWIFsnitQbD44GIAg&ved=0CIgBEPUBMA8&dur=1279

7. Tbekler

Tbekler Talha

Favori Kamış:
    Shimano Alivio Carp 360 Shimano Catana CX 2.40
    Favori Makine:
    OKUMA MAX-4 Shimano Exage 4000FC
    En İyi Avı:
    11 Kilogram Aynalı Sazan
    Tebrikler abi gayet güzel bir av olmuş, keşke uzun kepçe kullansaydınız :) Aynı organizasyonları rusyada takip ediyorum. Aynı ortamı sizdede görünce açıkcası sevindim. Böyle güzel organizasyonlara katılmak inşallah bizede nasip olur.

8. Unutulmaz bir gün olmuş.
    Gördüklerini, yaşadıklarını paylaştığın için teşekkürler. :)

9. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    sagol Bilgehan kardesim :) daha güzel dost ortamlarinda sen bulun insallah

10. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    tesekkurler Talha. uzun sapli kepçemiz vardi da kullanmadik mi :D alicam bir adet 4metre teleskopik.

11. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    cidden uunutlmaz bir gündü Yavuz abi. artik her ay yapilan bu organizasyonlara katilirim raporlarini paylasirim siz dostlarla.

12. Tbekler

Tbekler Talha

Favori Kamış:
    Shimano Alivio Carp 360 Shimano Catana CX 2.40
    Favori Makine:
    OKUMA MAX-4 Shimano Exage 4000FC
    En İyi Avı:
    11 Kilogram Aynalı Sazan
    Valla abi sipariş alıyorsan ilk müşterin olurum hihi

13. randuru

randuru Randuru

Favori Kamış:
    Okuma V-system 10
    Favori Makine:
    Okuma Trio55
    En İyi Avı:
    Yan yatmak en güzeli :)
    çok karışık bir mevzuuya benziyor okurken içime fenalık geldi :) herşeye rağmen denemek isterim,Güzel balıklar tebrikler roy

14. Leon3838

Leon3838 yasin

En İyi Avı:
    1 kilo aynalı sazan
    güzel bir tecrübe edinmişsin tebrikler... :)

15. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    sagol,zor degilde teferruatli biraz. ekipmani çok.

16. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    tesekkür ederim Yasin.

17. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Favori Makine:
  18. vetserhat

vetserhat Serhat TORUN

Favori Kamış:
    mitchell tele spin; mistrall carp feeder,jaxon xt pro
    Favori Makine:
    shimano alivio,spro passion 730,banax,mistrall carpmax,okuma trinity,albastar,
    En İyi Avı:
    Aynali sazan 4.5kg,Baltik Morinasi 4 kg
    Sevgili roy bugun ben de sazan avindaydim. iki olta kullandim. biri feederli tek igneli takim. digeri ayni sistem ancak feeder yerine 25 grlik kursun taktim. yem ayni yer ayni kamis misina hepsi ayni. skor feeder takim 7 sazan kursunlu takim 1 sazan

19. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Serhat , dün kamisi alirken magazanin sahibi ile epeyi bi muhabbet ettik. iki senedir en çok feeder kamisi satiyorum dedi. çok esnek olduklarindan baligi kaçirma riskini en aza indiriyormus. kullanilan kafesler yemi ekonomik harciyor, baligi doyurmuyor onun için daha etkili oluyor dedi. sazancilar bile ufak ufak bu sisteme dönüyormus.

20. vetserhat

vetserhat Serhat TORUN

Favori Kamış:
    mitchell tele spin; mistrall carp feeder,jaxon xt pro
    Favori Makine:
    shimano alivio,spro passion 730,banax,mistrall carpmax,okuma trinity,albastar,
    En İyi Avı:
    Aynali sazan 4.5kg,Baltik Morinasi 4 kg
    aslina bakarsan benim kamislardan biri lineaffee fena sayilmaz da digeri ise lidl marketten aldigim 10 paralik bi kamis. ama kilo uzeri sazan zaten oyle vurma falan yapmiyor misiri kapip misinayi kalamadan yemeye basliyor hemen. ama makine olarak cift kalamali makin sart yoksa kamis aynen golde... ben o ana kadar ellemiyorum kamisa. polaklar daha iki vurusta tasmaliyorlar o yuzden hassas kamis sart onlara :)