8 eylül ustalarla büyük bulusma !

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında roy tarafından paylaşıldı.

1. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    benim kamislarimin deniz kamisi. hepsi de sert kamislar. spin kamis 1 tane var oda 2.40 10-40gr. sazan-yayin için onlari kullaniyorum. geçen bulusmada kamislarin sertligi yüzünden köstek patlattirdim birkaç kere. mecburen kolekyona bir yenisini ekledik.

kamis suya uçmasin diye bende kaloma ayarlarini iyice açiyorum büyük balik kovalarken :) sesi de güzel geliyo kulaga vizz vizz. balik makaradan yemeye baslayinca kamisi elime alip ufaktan kapatiyorum ayari sonra ani bi tasma ile igneyi oturtuyorum.

2. vetserhat

vetserhat Serhat TORUN

Favori Kamış:
    mitchell tele spin; mistrall carp feeder,jaxon xt pro
    Favori Makine:
    shimano alivio,spro passion 730,banax,mistrall carpmax,okuma trinity,albastar,
    En İyi Avı:
    Aynali sazan 4.5kg,Baltik Morinasi 4 kg
    Cift kalamali bi makina al bence bu is icin.Baitrunner dedikleri cinsten. arkadaki kalamanin serbest fren dedikleri bi dugmesi oluyor onu acinda kalama en acik seviyede oluyor balik yemi alip hemen gidiyor sonra onu kapayinca ikinci esas kalama devreye giriyor cok rahat oluyor.

3. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    Aklimda yok degil de çati katinda yer kaldimi acaba :D
    Durmadan aliyoruz :)

4. vetserhat

vetserhat Serhat TORUN

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    ben kileri doldurdum. iki yilda 6 kamis 7 makine almisim :)
    turkiyede ise 5 kamis 6 makine var :) bende ise iki el :)

5. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    istanbulda az var benim 2 kamis 2 makine, bir çantada malzeme :)

6. vetserhat

vetserhat Serhat TORUN

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı: