Suadiyede kıyıdan tutulabilcek bi yer yok sanırım.Tavsiyesi olan varmı.öğlen kefal yakalayanlar vardı bu arada.
Bugün saat 6 da çubukludaydım ve durum süperdi kraçalar azalmış.Yanımda takımlar olmadığı için içim gitti
arkadaşlar sabah 5 den 9 a kadar kandillideydim. yaklaşık 2 saat atçek yaptım ama sonuç sıfır, saat 7 gibi 30/12 çapari ve 100-130 gram arası kurşunla çalıştım. yaklaşık 25-30 adet istavrit tutabildim. takım zaman zaman full geliyordu kracaları iade ettim. sardalya da yakaladım. uğraştığıma deymedi. kuleliden gelen abilerimiz oldu, hep kraça oldukları için kuleliden vazgeçip kandilliye gelmişlerdi.
Teşekkürler. Dişliler gelene kadar gitmem herhalde kardeş. İstavriti sevmiyorum sırf arkadaşların ısrarına tuttum.
Dönüş balığını soruyorsan mayısın 10u gibi diyorlar. 5-10 gün yapar. Hergün denemek lazım ama hiç yapmayadabilir. Normal sezonu soruyorsan ekim 20 gibi başlar ocaka kadar sürer. Bu sene martta bile alındı dişli ama sezon dediğim gibi.
Orada deniyorlar sezon da ama zor. Neden ? Orası çok çöp alıyor. Bütün kütük - çöp vb. orada birikiyor. O yüzden zor. Yemli ile lüfer alıyorlar ama.