Kulelide bugün arkadaşım saymış. 6 ayrı dalgıç görmüş. Kayalıkların orada en sağ da kesin halat var diyorlar. Dalamadığımdan birşey diyemiyorum tabi kesin olarak . Görmediğim için. Ama çok kişiden duydum. Tam geldiği an kıyıya ya tamamen dik sarıcan ya da takılıcan. Adamlar bugün 6-7 çuval kurşun çıkartmışlar yine. Rapalaları sölemiyorum bile. Herkesin takılıyor o kısım da.
Gerek yok ki çapariye. En ii oradaki balıkçılar bilir. Hergün anlık değişir boyları ve renkleri. Meradan almanızı tavsiye ederim. Hem 3-5 kuruş kazanırlar.
abi yarın küçükyalı sahile gidicem küçükyalı sahil de balık var ama hafta ici takımcı yok elimdeki caparıler hep siyah iğne balık alamıyorun beyaz kanca ince takım almam lazım sırf yarın ıcın okula gitmiyorum
kuleli 6 30 - 9 00 arası 2 kişi 4 kg kadar iri istavrit yakaladık bu sabah balık son sürat devam ediyordu biz ayrılırken.. aklımda rapala atmak vardı ama hafta arası olmasına rağmen extra bi kalabalıktı bu sabah kuleli çaparicilerden küfür yemiyelim diye bizde çapari çalıştık.
Tebrikler Kayalıklardan en sağ da rapala yapıyolar mıydı ? Balıkçı maminin orada. Onlar yapıyorsa vardır demektir. aa anladım kardeşim.
oraya dikkatli bakamadım ama hemen hemen herkes çapari atıyordu , arada çaparilere gelen dişliler , yarım ve diş izleriyle gelen istavritler de oldu daha erken bi saatte gidip kalabalık bastırmadan bakmak lazım.
Gece şamandıralı çapari ile av vermeye başladı kartal sahil tarafları , dün deneme amaçlı bir av yaptım. 12 li ince takım çapari , 20 gr. kurşun ile kamış boyuna ayarlı stoper taktım . 1 saatlik sürede 10 kadar balık geldi. Fakat dün akşam son 2 - 3 gündür esen poyrazın etkisi ile balık azdı ve su yüksekti . Hava ısındığında ve dalga az olduğunda daha verimli olacağını tahmin ediyorum.
Dişli haberleri geliyor Özkan abi haftasonu için varmı bir planın ?? istavriti önümüzdeki 3-4 ay boyunca tutarsın zaten
Foruma eklenmiş raporlara bak bakalım bi, dişlileri avlayanlar nasıl kandırmışsa bizde öyle kandırıcaz
Ersinim selam , cts iş, pazar günü malum , anneler günü . Bu nedenle bu hafta sonu kilitim ama akşamları kaçabildiğim sürece şamandıralı çapari ile istavrit avı yapacağım .
abi şamandıralı caparı galiba geceleri şamandıranın altına caparıyı takıp yemli olarak suya oltayla atıyosunuz galiba ama çaparının boyu kısa gelmezmı abi