Küçükyalı sahılı yoklıyım bu aksam koşu yaparken aslında 2 olta ıle gıdıceksın biri ile eşkina biri ile şamandıralı istavrit takımı halada eskına yakalayamadım kısmetsızlık bendekı de takım baglamayı herseyı ogrendım bır tanışamadık keratalarla
kadırcan yemlı atılmıyor benım bıldıgım o şamandıra aşağı yukarı oynadıkca çaparı sallanmıs oluyor gayette işe yarıyor:thumb: bu aksam ıısın yoksa kucukyalı sahılde bulusalm cevreye bakalm.
http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=54145 Boğaz da dişli - istavrit - kefal kıyamet. Ne ararsan var. Dönüş balığı bunlar. Kaçırma
ali abı içime oturttun gidicem yarın ama istavrit kaldımı tonlarca tutuldu gordumm okulumu ekip gidicem kayda değer balık alabilirmıyım acaba bide yarın hava bozuk gozukuyo ?
Yarın hava müsait. Tam havası tam. Kaçırma derim. İnanılmaz balık olacak bence. Özellikle sabah suyu.
abi rapalam var ama alabileceğimi sanmıyorum oyuzden caparı atıcam kuleliye gidicem bulabildiğim ilk otobüsle orda olacağım orda olurmusun abi
https://www.facebook.com/photo.php?...345952882465.204116.1040565284&type=1&theater ali abi rapala düğümü yerine fırdondu takıp diğer ucuna beden taksam sonra bedenın ucunu ana fırdonduye takıp yapsam olurmu acaba
google dan buldum resmi. Rapala klipsleri var bu şekilde. Bunları kullanmanı tavsiye ederim. O resimde ki aksiyonu bozar çünkü. Bölece sıkıldıkça değiştirebilirsin. Ama herşeyden önce lütfen okula git. Önce okul. Balık herzaman olur
çapari yemsiz olacak. stoperini çapari boyu kadar ayarla . şamadırana birde fosfor tak . Şamadıra dibe batıp çıktıkça balık olduğunu anlarsın. Ama acele etme çekmekte. bekle biraz ki diğerleride gelebilir ve tek seferde çapariyi doldurabilirsin.Şamandıran artık iyice battıktan sonra ağır ağır çek . Gece ortaya çıkan istavrit gündüze göre nispeten biraz daha iri oluyor.
Boğazın anadolu yakası müsait meralarda güzel sarıkanat arada lüfer denk geliyor.170 -200 gr kaşık dahi işlediği zamanlar var. Rast gelsin.
bu hafta sonu pendikte zargana silikonla su üstü denemesi yapıcam.oradakiler garip bakıcak ama hadi hayırlısı
bugun kuleli de haddı hesabı olmayan balık alındı ben 5 kg de stop ettim artık yeter israfa gerek yok ama halen kaynıyor boğaz sarıkanattan büyük istavrit cektiğim bile oldu istavrit kadar sardalya cektiğimde oldu bilginize balık takım secmıyor
abi cok saol rapala klipsi oğrendığım iyi oldu . abi bizim okuldakilerde gezideydi boğaz turunda onlar turda ben balıktaydım ders olsa ilk ben gidicem okula
Merhaba arkadaşlar, Malum işten dolayı sabah boğaza gidemiyorum. Acaba saat 15:00 - 16:00 dan sonra gitsem rapala ile sarıkanat yakalama şansı olur mu? Birde akşam Kartal - Pendik arası yemli deneyen var mı? Bilgi verirseniz sevinirim. Herkese güzel avlar dileğiyle...
o avlakları bilmiyorum ama bildiğim birşey var, sabah suyu akşam suyuna göre daha verimli geçiyor. şuan için öyle