arkadaşlar dün akşam kandiili bu sabah ise kulelideydim yeteri kadar sarıkanat/çinekop aldım. balık nazlıydı ama vardı. işte detaylar http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=54175
kuleli yapıyormuş tek tük. kandilli de de alıyorlarmış ama kuleliye göre daha az. üsküdar da yapmış sabah suyunda.
suan pendik sahildeyim.dalgali biraz.su ustu denemesi yaptim ama sonuc yok.istavrite atanlar da tutamiyor.beklemekteyim
Uzun zamandır gidemediğim denize fırsat bularak bu sabah yolum düştü. Sabah erkenden Boğazın zorlu ve bir okadar da güzel mekanlarından birine attım kendimi. Sabah suyu balık çok güzel yaptı, herkes aldı aşağı yukarı. Kurşun: 185 gr Rapala : Kırmızı kafa( 8 cm ) , strike pro mavi ( 5 cm ) Yanlız bir şey dikkatimi çekti bugün; Herzaman makineyi hızlı sarardım, bugün oldukça yavaş sarmak gerekiyor du, hızlı sarınca balık gelmedi. Sanırım dönüş balığı olduğu için çok yorgun balıklar, yetişemiyor rapala hızına ( Benim tespitim ) . Ayrıca bir şey daha anladım ki, benim Shimano Ultegra 5500 CI4 tırt çıktı arkadaşlar. Sanırım değiştirme vakti geldi artık. Hiç balıkçı lüfer gelmesin diye dua edermi. Forumdan bir kaç arkadaş ile tanıştık, sohbet ettik. Ersin kardeşimizde oradaydı. Güzel muhabbet oldu. O biraz şanssız bir günündeydi sanırım. Kısmet diyelim. Bunlar da benim kısmetime gelenler. Kalın sağlıcakla..... Saygılarımla. [/IMG]
Murat abi Maşallah bugün gerçekten güzel av yaptın :clap2: en kötü avın böyle olsun abi Uzun bir aradan sonra seninle tekrar karşılaşıp muhabbet etmek güzeldi :thumb: bugün ben cidden şanssız günümdeydim, bende anlamadım niye öyle oldu idk Sağlık olsun Balıklar süper görünüyorlar abi, afiyet olsun şimdiden :thumb:
Bazen olur böyle, ben bunlara aldırış etmiyorum hiç. Geçen sene 1 günde 10 takım verip sadece 1 balık aldığımı biliyorum. Millet kovasını doldururken. Gülüp geçeceksin bunlara...
Cumartesi maalesef isten erken çıkamadım saat 18:00 gibi bogazdaydim. Kuleli'den geçerken kovalarda sarikanat gördüm. Bir umitle hemen en iyi strikepro yu yarım saat salladım ama sonuc sıfır. Herkes 5-6 istavrit alınırken bende daha fazla ısrar etmeyip hedefi isyancıya çevirdim. Bir ara akıntı neredeyse durdu, TUM iğneler dolu geldi. İstavritler gayet iyi boydaydi. Cinekopu aratmayacak kadar büyüktü. Zaten bu dönüş dişlisinin lezzetinin pek iyi olmadıgı söylenmekte.
Pazar akşam üzeri Tuzla sahile hava almak için inmiştik. Hava çok güzel ne sıcak ne de soğuk, üşütmüyor. Deniz durgun, dalgasız, yüzeyde çok az kıpırdamalar oluyor. Batmaya hazırlanan güneşin ışınları yüzeyde parlıyor. Aslında zargana zamanı olsa, diyorum ki tam zargana yakalanacak hava... Kıyıda yaklaşık 50-60 kişi olta sallıyor. Saat 16:00 - 20:00 arası sahilde bulundum onca kişiden sadece bir kişi tek seferde iki istavrit aldı gerisi boş idk
kuleli de dün ve bugün istavrit akını yoğun şekılde devam ediyor giden boş dönmez en acemisi bile saat başı 1 kilo istavrit çekiyor.