Balığa çıkan var da balık yok.. geçen akşam kartal sahilde uzun zamandır ilk kez sıfır çektim banghead
Öyle bi sordun ki, sanki kartalda hergün dişli yakalıyormuşum gibi ilk kez sıfır çektim :laughing: Çapariye ne denk gelirse oydu hedef
koçtaç reklamları, konuları yine gündeme alınacak desenize, özkan abi bizde bundan sonra ortak bir mekandan takılalım. bizim mera
Dun aksam hava kararmadan ındık adamlar resmen spın kamıs rapala ıle calısıyor ve cınekop alıyorlar ıstavrıt desen oda var boyları gayet guzel kucukyalı sahıl canlanıyor acaba dıyorum eskına cıkarmı
akşam haberlerde gösterdi adam 20 kilo balık çekmiş en acemisi çoluk çocuk 5 er kilo balık çekiyor ama burada rapor yazan bir ALLAH ın kulu yok
Anadolu yakası kıyı raporları burası ancak konusu geçmişken yazayım, istavrit irili ufaklı çıkıyor Arnavutköy'de. Biraz açık çalışınca iri istavrit ve mezgit almak mümkün. Olta trafiği durumu yoğun...
Arnavutköyde kıyıya neredeyse sıfır geçen teknelerin durumu riskli.. ufak bi dikkatsizlikte makinenizdeki misinanın ciddi bir kısmına veda etmeniz işten bile değil..
Arnavutköye ilk gittiğim gün aklıma geldi şimdi.Balık boldu.Akşama kadar 2 kere Tekneye kaptırdım.Misina bitince avda bitti.Ne kadar dikkat etsemde süratli gelen bir tekne oluyor bazen.En ufak dikkatsizliği affetmiyor.Bu arada dün küçükyalı sahile gittim.Tek tük istavrit çıkıyor.Akşam maltepe burunda balık tutanları orada inşaat yapan firma uyardı.Girmeleri zaten yasak.İş makinaları çalışacağı için boşalttılar.Koçtaş önünde bi iş var zira oraya tam gelince kovalar doluyor