üsküdarda güneşli bir pazar Merhaba, öncelikle herkese rastgele, dün sabah Cuma akşamı denk geldiğim izmaritlerin hayali ile sabah suyuna takılmak için havanın aydınlanması ile birlikte soluğu Kuşkonmaz Camii arkasında aldım; sabah 05:30-08:30 arası hayallerimle kovamı doldurup; bol muhabbet ile beraber kıyıyı dolaşmaya karar verdim.Kovalarda hayallerdeki istavritler ve gümüşler; gerçekte ise bol -temiz Üsküdar havası ile birlikte ssk dinlenme tesisleri köşesi akıntı üzerine kadar kıyıyı tüm cinsler için yoklayarak devam ettim, gelişmiş omuz kaslarımdan başka bir şey elde edemedim.Parkın köşesinde akıntı üzerinden 1kg civarı iri gümüş tutup, saat 11:00 civarı avı sonlandırdım, anlayacağınız dün sabah Üsküdar "0" seviyesinde idi, gümüşler ile avunup eve döndük.
Yahya Bey bazen sadece deniz havası almak bile insana çok iyi gelir, ben buna bile fırsat bulamayabiliyorum.. gümüşler de günün bonusu olmuş, tebrikler, afiyet olsun..
Pazar sabah 05:00 te kalkıp boğaza gittim. Beykozdan çubukluya kadar balık yoktu. Herkes boş boş atıp çekiyordu. 4 saat takıldım. geri döndüm. 3 adet istavrit vardı... :S anlaşılan balık ayağıma gelmiş, küçükyalı ve sahil şeridinde balık alanlar varmış...
Alper ben Hakan abin naber nasılsın en kısa zamanda seninle gece eşkinaya gidelim kardeşim istarvit peşinde koşmayalım gece hem serin oluyor hem sakin
Davet olursa bende gelmek isterim Sanırım bir organizasyon yapmak için yeteri kadar gönüllü toplandı gibi
suadiye sahilde çinekop vardı.tutanlarla iki saat birlikte sohbet ettim.taze yem ve güzel takımlarla iyi iş yaptılar.atıpta alamayan yoktu.yaprakları alanda vardı
Ama bu mevsimin dişlileri tatsız. Bunun için şahsi tavsiyem bırakın gitsinler, yağlanıp lezzetlenip büyüsünler. Mevsimi gelince akın akın geçerken hem tutması daha zevkli hem yemesi
Selam Kadircan kimsenin sesi soluğu çıkmıyor. Gördüğüm kadarı ile balık bu taraflarda henüz randımanlı değil. Ama raporda hiç yok. Ya balık çok kimse rapor yazmaya vakit bulamıyor (yada yazmak istemiyor ) yada gerçekten durum vahim moral bozukluğu ile kimse birşey yazmıyor. Ama aldığım istihbara göre açıkta durum çok iyiymiş. 4-5 kilodan aşağı dönenleri geri gönderiyorlarmış git biraz daha doldur diye
Bugün eve dönüşte yakınlardaki malzemeciye uğrayıp bakınırken biri geldi çaparilere bakarken ayak üzeri lafladık,balık var ve tutuluyor lakin kimse bişey söylemiyor bakın forumlara gece olunca kimseden ses çıkmıyor, neden acep hadi biraz beyin cimnastiği Sağlıcakla kalın
Sevgili Kadircan Gündüz tarasan en fazla istavrit tutanları görürsün akşam yoklamak lazım derim ben gündüz köprüde oyalanacam bi kaç saat ama akşam ya aşiyandayım yada yenikapıda.. Bende dönüşte raporlarım... Sağlıcakla kal
bende galataya gitmek istiyorum bayadır ama yarın malum anababa günü olur galata ve kuleli . ne yapacağımı şaşırdım acıkcası eskiden bu topic deki raporlara bakıp cıkardım yoluma ama malum son 1 haftadır kesın rapor veren yok )