bence hepsinin sorumlusu tur moturunun kaptanın oda adamı tahrik etmiş o denizde sen karada ne yapabiliim diye düşünüyorsun ama sabrın sonu selamettir derlerya
Rapor falan yalan oldu bu başlıkta tartışma gırla gidiyor )) Yok mu kanlıcaya kuleliye giden şu günlerde ?
Kanlıca sahil öğleye doğru güzel istarvit yapıyor. Pazar günü paşabahçe de güzel istarvit yaptı.Üstelik su üstü yaptığınızda iri sardelye yapıyor. Halan geçerli.
kuleliye dun gitim bereketsiz zevk vermiyordu aksak 5 le 8 arası ordaydım 300gr tutabildim ufak geliyordubalk
Teşekkürler bilgi için. bugün ve yarın yağmur gözüküyor. Acaba cumartesi balık olur mu yoksa su çok mu bulanık olur kafamda soru işareti açıkçası. Teşekkürler sağolun bilgi için.
Kerem bugün sabahtan akşama kadar hep yağmur gösteriyordu tahminler ama bizim buraya damla düşmedi, hatta hava hep açıktı şimdi biraz bulut geldi hafiften..yağmur sağanak yağmadığı sürece denizi bulandırmaz.. şiddetli yağmurun ardından denize akan çamur denizi bulandırır..
Meteoroloji 3 gündür çuvallıyor, İstanbulda tüm hafta gök gürültülü sağnak raporlamışlardı. Haftasonu hava güzel olacak, kapalı fakat yağışsız. Lodostan poyraza dönen hava tam balık havası.
Bu mevsimda hava raporlarına gündelik olarak bakmakta fayda var, çok değişken olabilir. 3 gün sonrasının raporu gerçek tahmini kolay kolay veremez.
bugun atalar sahılınden sandalla acıllalım dedık hava guneslı ıdı geldıgımızde denızde sakındı 15 dakka gecmedı hava bı bozdu dalgaların boyları gıttıkce yukselmeye basladı bızde balık ha yaptı yapıcak demeye kalmadı sandal sahıbı yanımıza kadar geldı hava cok bozdu donun gerıye demesıyle kendımızı zar zor sahıle attık.. sonuc husran 3 ıstavrıt 2 mezgıt
Atalar sahilde hava nadiren kaçık yapar o da size denk gelmiş, kısmet.. Şu ara rüzgar azaldı, hava da açtı.. tam da balık zamanı.. yağacak diye evden çıkmadık, bu da kısmet..
Malesef abi dun ayrı bi dert bızı buldu bu gunde hava sartları bız geldıkden sonra hava bı actı bı kapadı sans yok abı ne yapalım denemeye devam edıcez ne olursa olsun yılmak yok balığa devam
Klavuzu karga olanın.......... Evet savurun kurşunları teknelere; sonra kasten pekçok şeyden suçlanın; ayrıca Kaymakamlık ve Valilik de kıyıdan balık tutulmasını tehlikeli bulup yasaklasın; sonra kamış ve makinaları evde temizleyip dururuz...
Cuma akşamı tuzla sahilde durum vahimdi. okulların yavaş yavaş tatil olmasından dolayı bir sürü acemi ve Aşırı rüzgar dolayı her 3 atıştan ikisinde çapariler birbirine girdi. Yağmur hafiften başlayınca acemiler kayboldu ama balık zatenhiç yoktu
RAHMANLAR.... Saat : 06.15 - 09.00 Sabah erkenden rahmanlara sandala yol aldık.İnanılmaz bir balık akını vardı bu sabah işim gereği fazla duramadım ama iki kişi 7 kilo istavrit aldık.Vaktiniz varsa Kaçırmayın fırsatı diye erkenden yazıyorum aşağıdaki fotolar benim payıma düşen bölümdür. reeling reeling
Kartal - Dragos sahil şeridi istavritte bereketini gösteriyor. İşteyim ve çalışıyorum. Gelen güzel haberleri okudukça kuduruyorum Akşama takımları kaptığım gibi sahile , başka türlü iflah olmam ben
Özkan abi sende gel akşama kumcuların oraya geçen belirttiğimiz yere.. Vural abi, Kartal kumcuların olduğu yerde sahilde basketbol sahaları var o saaların olduğu yerde olacağız diye konuştuk Berkan abiyle akşam 5 gibi orada olacağım ben... Görüşmek üzere..