Ben bugün kanlıca'da 2 saatte 3 kilo "İstavrit + Kıraça" tuttum 1,5 kilosunu denize iade etmişimdir. Bana da 1,5 kilo "İstavrit" kaldı. Benden başka iade eden yoktu. İlk 3 atışımda 45 tane çektim 20 tanesini iade ettim millet fazla geldi heralde diye geyik yaptı hatta. Zevk için tuttum kovamı doldurdum ve döndüm.
Vural ile yanyanaydık, balık vardı ama azdı, balıktan ziyade kalabalık vardı.. pazar günleri sahil çekilmiyor..
Kartal-Kumcular Bende hafta sonu kartal kumcuların olduğu bölümde avlandım.Ne yazıkki fazla sitede aktif olamıyorum ama genellikle takip ediyorum.Baktımki kumcularda burdanda avlananlar var birgün tanışma imkanım olur inşallah diyorum ve sizinle birkaç kare paylaşmak istiyorum. Yer: Kartal/Kumcular Sahili Saat: 18:00-21:00 Oltama takılan o güzel sardalya
Güzel av Ufuk tebrikler :clap2: orda mutlaka karşılaşırız bir gün, hiç olmazsa bisikletinden tanırım ben de çoğunlukla bisikletle geliyorum oraya..
Tebrikler sardalye baya iriymiş tırsıye donmus afıyet olsun.Bu arada arkadaslar ANADOLU FENERİ tarafları hakkında gece yemlide eskına karagoz balıkları yapıyormu acaba bılgısı olanlar varmı?Yardımcı olursanız sevınırım