Kartal balık yapmaya devam ediyor.. dün akşam ve bu akşam ikişer kilo istavrit.. balık her sabah ve akşam mevcut..
Sağdan soldan lüfer haberleri alıyorum. Alan var mı? yoksa benimde tahmin ettiğim gibi hikayemi anlatıyorlar.Hemde rapala ile alınıyormuş...
Arkadaşlar merhaba az önce üsküdardan yayan geçtim bayağı balık çıkıyordu kovalar gırla gidiyor desem yeridir.çapari ile ispari alıyorlardı uzakdan'da olsa işte çektiğim resim. çapari ile ispari avı.
Amacim urunu ön plana cikartmakti markayi niye reklam ediyosunuz kardesim site sahipleri kizacak simdi bana.
Arkadaşlar istavrit ne zaman başlar yapa istavrit çaparisi atsam gelir mi birazdan kandilliye gideceğim balık tutmaya
batuhanındediği gibi 1ay var ama bir arkadaş un kapanı köprüsü ve eski galata köprüsü arasında kenardan iri istavrit sardalya ve mezgit almış
selam, bu avı liman içinde mi yaptınız acaba. Liman içi veya dışında ne taraflarda avlanabiliriz? Saygılar
Yakından ve su üstünden avlanırsan elbette kraça çıkar, ağır kurşunla uzak atış ile dipten iri balık çekebilirsin.. bu ara pek orta boy balık yok zaten, ya çok küçük ya da çok büyük denk geliyor..
Galata ve civarından çıkan mezgitleri tüketmemenizi tavsiye ederim, mezgit dip balığıdır, çok temiz yerden tutarsanız tüketin, aksi halde temizlerken bi koklayın ne demek istediğimi anlarsınız..
Limanın burnunda akşam saat 8 gibi yapıyor ancak geçtiğimiz hafta sonu balık 9 gibi yaptı yavaş yavaş azalıyor sanki ince takım kullanmanızı tavsiye ederim.