teşekkür ederim, bu haftasonu kısmetse denemelerimiz olacak. Aslında niyetimiz spin denemeleri yapmaktı maşatlıktan ve diğer kayalık bölgelerden fakat adanın arasındaki derin bölgede ve liman çıkışından istavrit denemeleride yapacağız anlaşılan.
Kuleli ve Kanlıca'da balık durumu nedir ? Hala kraça mı çıkıyor yoksa iri istavrit de tutabiliyor muyuz ? Teşekkürler.
vapur iskelesinin sol tarafından (camiye doğru) herkes balık alıyordu ama o cumarteside kaldı şu anki durum nedir bilmiyorum.sardalya hareketli balık sonuçda bir var bir yok.
Kerem kardeş Pazartesi sabahı 3 arkadaş kulelideydik geçen haftalara göre balık boyların da %50 artış var 75-100 gr değilde 125 ve üstü kurşun kullanırsan uzakta iri balık var
Sabah Kandilliye gittim saat 6da ve istavrit yaptı çok güzel şu an ne var bilmiyorum birazdan gideceğim
Dün saat 21:00 civarı üsküdar'daydık. Katiller çaparilerini kraça ile dolduruyordu. biz izmarit ve eşkina denemeleri yaptık. izmarit aldık, gelincik aldık, 1 adet iri tekir aldık, eşkina yoktu. gerçi iri karides ile avlandık o yüzden alamamışta olabiliriz. selamlar.
Arkadaşlar merhaba bugün üsküdar cengiz balıkcılıga gittim birkac parca sahte almak için;konuslanlara kulak misafiri oldum çinekop ve sarıkanat haberleri aldım ilgili arkadaşlara duyrulur.
Yok oyle bir şey inanmayın..sadece gaza getiriyorlar..zati..bu mevsimde belki yerel olarak bir iki tane alinmış olabilir ama kayda deger deil...
Erhan Kardeşim duyarlılığın için teşekkürler maalesef bu durum devam ediyor insanlar o küçücük kraçayı bir şey zannediyorlar parmağından küçük, adam onu tutyuyor (tipik ilkel açlık) ben oyle diyorum. bir de tutum diye böbürleniyor bu nasıl bir anlayıştır..
abiler balık avı malzemeleri satan yerlerde balık raporlarına pek inanmayın insanı süper gaza getiriyorlar kuşanıyoruz sahteleri yemli takımları ama bir şey olmuyor bazı uyanıklar sata bilmek için böyle gaz veriyorlar
AVINIZ İÇİN TEBRİKLER SARDALYE ISTAVRİT KARISIK GUZEL OLMUS RESIMLERDE BIR SEY DIKKATIMI CEKTI RESIMDE 1 TANE SARDALYENIN SANKI YARISI YOK OYLEMİ GERCEKTENDE YOKSA RESIM MI YANILTMIS ACIKLARSAN SEVINIRIM DAHA İYİ AVLAR SENINLE OLSUN HOSCAKAL
teşekkür ederim daha iyileri size rast gelsin evet fotodan öyle öyle çıkmış keşke öyle bişey olsa amma da atraksiyon olur herkes çaparileri çıkarır rapalaları takar heralde inşallah o zamanlarıda görürüz hep birlikte berkan abir fotodan kaynaklı problem olmuş ama iyi gözüküyor
bu sabah kanlıca 05:00 da balık yapmaya başladı istavrit kıraça karışık geliyor,arada hamsi bile çıkıyor tek tük.kıraçaları iade etmesem rahat 5 kg gelirdi kovam...fakat iri sayılabilecekleri alıkoydum. bir kısım arkadaş ufakları iade ederken..işin ticaretini yapan olta malzemesi de satan kişiler oltaya gelen yosunu bile kovaya atıyorlar.Dedim sal abicim onları büyüsünde gelsin...el cevap;biz bunnarı çok seviyoz beya... 3 -5 sene bulursunuzda seversiniz dedim.Anlamsızca baktı yüzüme,başka da bir şey söyleyemedim.