İyi oldu iyi. Yoksa işin ... u çıkmıştı. Biraz dinlensin meralar. Balık zorda olsa Karadenize çıkmayı başardı
Beyler merhaba Bugun dragos taraflarında avlanma niyetindeyiz. Son durum nedir bu aralar deneyen varmı ? rastgele
çarşamba gece küçükyalı barınağın önünden 5-6 kişi 23:00 sularında çapari atıyorlardı 2 li 3 lü istavrit çekiyorlardı. yaklaşıp bakmadım. Yarın sabah üsküdardan deneme ihtimalim var sonucu yazarım insallah kracelerden uzak bi haftasonu olur
Sabah 8:30 da basladigimavi az once biraktim. İstavriti erkken vakitte almislar bana fazla senk gelmedi hava isininca istavrit kesti yuzeyden iri sardalya aldik. Sardalyada ufalinca avi braktm. 1 kiloya yakin kracesiz balik alabildk sukur herkese rast gelsin
Arkadaşlar bende dün akşam saat 5 gibi vaniköyden 2 saatte 1 kilo balık tuttum bilginize bugün gitmedim ama vardı gene tutanlarda gördüm...
Dün sabah saat 08.00-10.30 arası Küçükyalı açıklarında...Kınalıadaya yakın bölgede tekne ile çapariyle iri istavrit aldık diplerden...2-2.5 kilo kadar...
Selamun Aleyküm, Kartal sahilden akşam aldığım yakışıklılar 60 adet tutmuşum tartamadım.. 35-40 adedi sanırım 1 kilo geliyor balıkcının demesine göre .
Evet abi bu denediğim üçüncü beden misinam oldu. en randumanlısı bu oldu diğerlerinde herkez 10 tane çekerken ben 3-4 çekiyordum yardımların ve bilgilerini esirgemediğin için ayrıca teşekkür ederim Berkan abi.
Bu aralar Maltepe Migros karşısı ve Dragos taraflarında akşam 8 ile 9 saatleri arası (güneş battıktan sonra zifiri karanlık oluncaya dek) iyi İstavrit yapıyor. Hergün deniyorum 1 saatte 1 kiloya yakın tutuyorum 2 haftadır. Bu arada forumda da oltacılıkta da yeniyim deneyimlerinizden faydalanmak isterim. Hedefim Eylül ayında Çinekop; İstavritle antrenman yapıyorum. Rastgele..