Eylül değil de muhtemelen Ekim ve sonrasında daha bol olur dişliler.. aman dikkat çinekopta 20 cm altını almıyoruz küçükler suya büyükler kovaya.. rastgelsin..
maaşallah fatihim daha iyileri rast gelsin inşallah birazdaha rapor gibi bahsedersen kendi adıma sevinirim bahsetmezssende canın saolsun burayı boş bırakmadığın için teşekkür ederim ayrıca
Olurmu Sabri abi kusura bakma sizlerin uyarıları ile öğrenecez inşallah bu işleri.. Yer : Kartal sahil Takım : kendi hazırladığım 0.18 beden, 0.10 köstek 12 no çapraz iğneli 10lu çapari Saat : 19:40-20:20 Still : At- Çek Herkeze rastgele..
sevgili ilker sen heralde kraçe dediğin 16 cm lik bi istavrit 12 13 cm lik istavrit 10 gr gelir hassas teraziyle ölçümlerimi söylüyorum
xxgokhanzz21, xfisher Teşekkür ederim cevaplar için. Çinekop'u üsküdar civarlarından denemeyi düşünüyorum. Maltepe'den İstavrit, Zargana ve Kefal'den başka balık zor çıkar. Ama güzeldir Maltepe; Migrostan alınan soğuk biralar eşliğinde fena olmuyor; İstavrit avı için güzel bir yer tavsiyemdir.
Evet hala kraçe var boğazda kandilliye gidiyorum ara sıra en fazla 150 kreçeden sonra 1 adet istavrit çıkıyor ortalama çok düşük. Acaba çinekop çaparisi atsam Kandillide veya Vaniköyde çinekop gelirmi boğazın en dar yeri zaten gelme olasılığı yüksek olması lazım
Yanlış hatırlamıyorsam 12 yada 13 sene önce bende bir olta vardı 1,80 metre yüksekliğinde çok çok küçüktü onunla kandilliden çapari ile çinekop alırdım 8 iğnenin nerdeyse 6 tanesi dolu gelirdi hatta olta kaldırmazdı o kadar gücü birisine oltayı tutturur ben misineyi elimle kendim çekerdim o derece vardı. Şimdi ise hiç yok nerdeyse
merhaba arkadşlar uzun süredir giremiyorum siteye! iyisinizdir umarım? ne var ne yok nası gidiyo avlar hiç haberim yok açıkçası? durum nedir anadolu yakasında kandilli-vaniköy taraflarında? bugün eğer bi aksilik olmazsa akşama doğru gitmeyi düşünüyorum ona göre takım ayarlim?
merhaba cengiz, bende 3 aylar başladı başlayalı balığa gitmedim. bende heves ediyorum arada bir giriyorum foruma yada oralardan geçerken bakınıyorum genelde kraçe ağırlıklı oluyor o nedenle ağırdan alıyorum. tabi birazda başka meşgalelerim vardı, bayramdan sonra devam inşallah
Hoş geldin Cengiz; Kandilli ve Vaniköyde hala büyük bir istikrar göstererek kraçeler çıkmaya devam ediyor akşamları gidiyorum kandilleye gene kraçe kraçe ne istavrit var nede çinekop balıklar büyümedi bir türlü. Genelde akşam 7den sonra çıkıyor balık güneş tepedeyken pek bir şey yakalanmıyor
nasılsın hakan'ım şu koca koca istavritler gelsede balık tutmanın zevkine varsak ardından da o tuttuğumuz koca taptaze istavritleri yemli yapıp oltayı yatırıp heyecanla çinekopları beklesekk ahh ahhh çok özledim be hakanım