selamun aleyküm cümleten saat 09:00 ila 11:30 arası gelen üsküdar güzelleri buyrun nasibimizi aldık Allah bereket versin daha iyisi sizlerin olsun
akşam üzeri beykoz korusunun karşısı iri istavrit yapıyor tektük kıraça da geliyor avlanmanızı tavsiye ederim ama yoğun bir kalabalıkta her zaman oluyor
Teşekkür ederim abi daha iyileri sana rast gelsin inşallah İnşallah yakında ramazandan önce akşama doğruda giderim bakalım kısmet diyelim
cümleten selamın aleyküm.herkese iyi günler sabah araya sıkıştırdığım bir av.Avda aklıma ilk gelen kişi sabri abi ve ona ithafen biraz resim paylaşmak istiyorum 3-3,5 kilo balık tuttum.sardalya istavrit karışık geldi. Sabri abi için
Emre kardeşim tebrikler, güzel bir av olmuş balık boylarıda gayet güzel :thumb: afiyet olsun şimdiden
kardeşim sardalya ya karşı hassasiyetimi biliyorsun teşekkür ederim daha iyileri rast gelsin bereketli olsun inşallah afiyet olsun
Arkadaşlar Kuleli-Vaniköy çevresinde istavrit durumu nedir acaba? Bilgisi olan var mı? Saat kaçta çıkıyor. 1-2 yıldır gitmiyorum da. Bol avlar herkese.
dün yani pazar günü kemer burgazda 3 avlak gezdim sadece yayının olduğu sadace sazanın olduğu ve turna için güzel bir avlak tespit ettim ama bütün gün yalan oldu malzemesizlikten kemer burgaza giden arkadaşlar önceden yanınızda mutlaka solucan bulundurun ekmekte çünki solucan bulmak imkansız gibi
sabah saat 07:00 ila 11:00 arası üsküdar dan yeteri miktarda sardalya alınmıştır daha iyileri sizin olsun rast gelsin inşallah