Aynen Valla dün akşam maalesef hüsranla sonuçlandı av denememiz.. Ama bu gece yine gideceğiz burdan bi abiyle gece 12 den sonra fln... Eğer birşey çıkarsa direk özelden yazıyorum ve yeri bildiiriyorum sana Berkan abi hihi
Azmine hayranım Ersin kardeşim inşallah bol vuruş alır ve hatta hepsini kovana gönderirsin.. güzel haberlerini bekliyorum :thumb:
Aynen Berkan abi muhabbet güzel oldu, bayadır görüşmüyorduk zaten gerçekten iyi oldu güldük baya :thumb:
Tabiki Cengiz abi hep beraber bir gece avı organizasyon yaparız yine sende katılırsın Yalnız ne heyecan patlaması oldu bir anda değil mi ? 4 kişi birden fırladık ayağa :laughing: :laughing: birde beklediğimiz o güzel balık gelseydi o tasmalama sonucunda süper olacaktı artık kısmet birdahakine Merayı tespit edeyim tamamdır Fatih Özelden yazarım sanada yeri :thumb:
Heyecan resmen içimde patladı bea bu nasıl bir sevdadır ki bir vuruşu tasmalim diye oturduğum taşdan 2mt zıpladım resmen keşke balık olaydı ama o kamışın bükülmesinin verdiği heyecan bile içimi ısıttı yani en kısa zamanda tekrarlayalım bence Cengiz abi de müsait olduğu bir gün süper olur..
Bu gece zaten o taraflara doğru b ir yolculuk olabilir :thumb: eğer kısmetimize birşey çıkarsa bir sonraki organizasyon yeri belli zaten
Bu gün pendik açıklarında av yaptık balık bulamayınca yük gemilerine yanaştık ve aşağıda çok büyük bir sürü vardı lüfer ve sarıkanat aradık yoktu uzun oltayla lüfer arayacaktıkki bitane zargana bulamadık palamutu yokladım vurmadı istavrite devam yaklaşık 3 saatte 3 4 kg istavrit aldık 2 kişi zevkimizi aldık ve geri döndük .Sonuç istavritleri açıkta gemi altlarında arayın.
Beykoz'da, YAlıköy tarafında (tekne ile) kıyıda yemli çinekop. (Sanırım orada kıyıdan olta atacak yer yok.)
bu akşam küçükyalıdan tek bir istavrit yakaladım.deneme amaçlı yemli attım ve tek bir lüfer aldım.daha doğrusu kaba sarıkanat.saygılar.
Bahsi geçen yer, eskiden DALYAN kurulan alandır.. Benim çocukluğumda orada krulan dalyana karadenizden giren orkinoslar ve diğer büyük balıklar yönlendirilir avlanırdı.. Bölge her türlü balık açısından verimlidir. ama karadan balık alma imkanı yoktur.. Sandalla da belli yerleri müsaittir, çünkü yalıköyden karadenize doğru biraz gidildiğinde askeri bölge başlar ve tekneyle de orada bulunmak avlanmak mümkün değildir..