Bu sabah Zargana'ya atmak için Kartal'a gitmeyi düşünüyorum. Yakın zamanda oradan zargana alan veya duyan var mı arkadaşlar. Ufak da bir fikriniz varsa paylaşırsanız sevinirim. 2-3 saat denemeyi düşünüyorum.
kartal rahmanlar tarafı guzel zargana yapıyodu zamanında ama yemı taze ve guzel secmen gerekır fakat son zamanlarda kartal ve pendık dolaylarında fazlaca yunuz dolasmaya basladı sen yınede zargana takımıyla beraber kıbrıs oltası ve ekmek kat zulaya en azından sarıkulak kefale deneme yapar zevkıne varmıs olursun mesela ben bu sabah erkenden kefale kıbrıs oltası atacagım ama malzemem herdaim yanımda ıkı uc ıstavrıt koparabılırsem zarganaya da deneme yapabılırım sana rastgele dostum
Millet hayvan ya ne denebilir ki.Geçen hafta 2 tane 10 ar santimlik çinekopu saldım.Yaprakları ne yapacklar anlayamıyorum...!!!
evet arkadaşlar bizde sonunuda moda sahilinde lüferle tanıştık an itibariyle 1 lüfer 28cm 6 tanede çinekopla günü tamamladık yer moda deniz kulübü otoparkı herkeze rast gelsin
Az önce kuleliden geldim balık çok az ertesi gün işe gideceğim için yemliye de kalamadım 2 saatte 20 -25 tane istavrit 2 tanesi sıyırtma ile gerisi koyu yeşil sinek iğneli takımla alınmıştır.
tebrık ederım kullandıgınız takım ve zaman konusunda bılgı verebılırmısınız? varsa fotograflarınızıda gormek ısterm
Kaç gündür kız kulesinin harem tarafında kulenin hemen yanında 20-25 ufak tekne toplu halde avlanıyor..
cümleten selamun aleyküm.. nisandan beri askerdeydim.. ben giderken iki üç ay balık yoktu hiç tutamadan gittim.. benden sonra mayıs haziran gibi iyi balık yapmıs ama bizimkiler o zamandan beri gitmiyomuş haberim de yok durumlardan.. nasıl durum bogazda ne var ne yok yarın öbürgün kuleliden baslıcam var mı tavsiyeleriniz
Aleykümselam Adem hoşgeldin geçmiş olsun askerliği bitirdin herhalde.. balık durumları özetle şöyle; gündüzleri denk getirebilirsen palamut alma şansın var, istavrit yok denecek kadar az, olanlar da nazlı.. taze yem bulursan geceleri mantarlı takımla yemli denemeleri yapabilirsin, lüfer ailesinin çeşitli boylarda fertleri oltanı ziyaret edebilir.. rastgelsin..
Boğazın Anadolu tarafı bu sabah sinek avladı.. sadece kulelideki kayalıklardan uygun takım ve yemle atanlar biraz izmarit aldı.. üsküdar şemsipaşada bir iki kişinin kovalarında malesef 15-17cm civarında ölmüş 3-4 çinekop vardı, 1 kişinin de kovasında 10-12 adet canlı istavrit yüzüyordu.. sabah 7 gibi başladığım avı 9 gibi sonlandırarak eve döndüm.. çapari rapala sıyırtmayla silikon gibi tüm denemeler sonuçsuz kalmıştır..