Avcıların su geçirmez cep telefonu ya da su geçirmeyen kılıf kullanmalarını öneririm; şundan bende bir tane mevcut ve gayet memnunum... Başka markaların da mevcut böyle modelleri; tabii diğer özellikleri biraz kısık; özellik kısılmak istenmiyorsa su geçirmez kılıf almak mantıklı... https://www.google.com.tr/search?q=...NHrPP4QSOsYCwDQ&ved=0CCIQsAQ&biw=1366&bih=609
Yaklaşık 3 saat önce Kartal sahilden bir adet sarıkanat aldım. Yanımdaki abi kıyıya çıkardı kayalıkların arasına düşürdü Vuruş da vardı,ama çok kesik kesik.
selamun aleyküm cümleten hayırlı bayramlar kartal bostancı sahile balıga gitmeyi düşünüyorum yarın aksama .. cinekop deneyecegim orada kac gram kursun kullanmalıyım bilgi alabilirsem tecrübeli abilerden sevinirim ... 3igneli mantarlı takım beklemeli av yem bulabilirsem taze istavrit fleto takacagım şansım nedir saygılar
minimum 75 gr takarsin deniz carsaf gibiyse yeter biraz dalga akinti varsa 100 ve 125 e kadar cikabilirsin .
Bostancı tarafında kıyıdan dişli alan arkadaşlar yok mu.gitmeyi düşünüyorum sizce ya da giden arkadaşlar için durum nedir ne olabilir.veya tekneye çıkacak arkadaş varsa seve seve eşlik ederim
Dün akşam 00:00 da oradaydık biz gelene kadar balık alan olmuş fakat biz geldiğimizde balık kesti ve akıntı sürekli deyişkendi suda çok çöp vardı ve insanı bezdiriyordu .
bugun balıga gidemedim cunku takımım yok ben öncelikle karfura filan gittim belki oralarda vardır diye bulamadım sadece kursun fırdondu kursun filan vardı cinekop için mantarlı 3 igneli takım filan yoktu alamadım ümraniye bostancı filan bu yakınlarda nerde var tavsiye yeriniz varmı
sahil şeridine indiğinde james bond çantalı takım satan adamlarda da var işini görür. bostancı filan bilmiyorum kartalda oltacı nasip var üsküdar tarafına gidersen orada çok varlar.
Bostancıda tren istasyonunun ordan bağdat caddesine giden yolda solda vardı birtane av malzemeleri satan dükkan orayada bir bak istersen bostancı tarafında ikamet ediyorsan... Ayrıca şunu söylemek isterim: oltacı nasip kazıkçı ve sadece adam şeyetmeye çalışan bir dükkan bence.. Bu seneden sonra oradan alışveriş yapmayı hemen hemen kestim ve çevremde oraya giden herkes aynı şeylerden bahsediyor ve oradaki iki adamın bence esnaflıktan pek haberleri yok... satın alacağın malzemeyle alakalı birşey sor onun için bile yarım ağızla cevap alırsın veya sorduğun şeyle alakasız saçma sapan şeyler söylerler ve bana göre adamların tavrı verdikleri fiyattan ne alacaksan al ve git.. güleryüz, müşteriyle ilgilenme o dükkanda bana göre sıfır !!! Bunlar tamamen benim kendi görüşlerim... Bu düşüncelerime katılan veya katılmayan olabilir... Diğer düşüncelerede tercihlerede saygılarımı sunarım...
bende bugün saat 16:00 dan 19:30 a kadar ordaydım. aynen dediğiniz gibi deniz fena değil ama çöp olayı beni benden aldı. zaten balıkta yok.
uskudar uncular caddesi almer balikciliktan alisverisimi yaptim fiyat konusunda bilgim yok baya bisey aldim 22 tl tuttu ama esnafliklari iyi insanlar tesekkur ederim tavsiye ederim
arkadaşlar bir düzeltme yapıyorum, kuleli yazmışım kuleli de değil çubukludaydım, ayrıca bu sabah yine çubukludan yemli aldığım lüferlerin fotoğraflarını göndermek istiyorum fotoğraf nasıl yükleyebillirim bir tanesi özellikle baba lüfer 41 cm
http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=27041 burada anlatıyor nasıl olduğu. merak ettim gönderin resmi