Boğazda balık yok.Sabah suyuna rapala yaptım el kadar yaprak,ve çinekop geliyor.Çapari ile alanlarda oldu.Ben avı 11;00 bıraktım kova boş.Tekirlere iki çinekop vs...İstarvite attım çapariye yine yaprak geldi ondan da vaz geçtim.
Merhaba; Biraz evvel Üsküdar'a durum kontrolü için gittim.Gördüğüm manzara bana umut verdi.Çapari ile fena istavrit avlıyorlardı.Su biraz daha berraklaşırsa bunun ardından dişli balıklar gelecektir umudundayım
Arkadaşlar merhaba, uzun zamandır gitmiyorum kuleli tarafında durum nasıl bilgisi olan varmı? bu hafta sonu gitmeyi düşünüyorum. Selamlar
dün arnavutköyedeydim saat 15-19 arası.resmen katliam vardı.çapari ve rapala ile yaprak çinekopları katlediyorlardı.ben istavrıt tutmak istedım o katliamın içinde.ama oltam kırıldı.3-5 duyarlı kişi haricinde etraf katilden geçilmiyordu.bugun ise aracımla kuleli tarafından 2 kere geçtim.insanlara inanamadım.kıraçe bile diyemiycem.serçe parmağım kadar balıkları katlediyorlardı.insan bunları görünce çok üzülüyor.sonra balık yok diye ağlıyorlar.umarım kıyı balıkçılıgınıda denetliycek birileri çıkar.
lanet olsun böyle insanlara yazıktır günahtır, serçe parmağı büyüklüğünde ki balığın kafasını çıkar geriye 2 cm bir şey kalır yuhh be yuhhhh
Devlet bu balığın adına dökme lüfer koymuş tezgahlarda sattırıyor siz denetleme diyorsunuz her insan kendini denetlese zaten sıkıntı olmayacak da.. insanda biraz vijdan olsa kafi çok değil yav biraz..
Otobanda emniyet şeridini kullananları denetim altına alamadık ki bunları alalım. Her ikisinde de kafa aynı kafa, sadece bugün var ben varım. Başkalarının ve yarınların önemi yok. Eğitim şart, ceza ile olmaz her şey.
bugün anadolu yakasın da çok güzel çinekop alındı sabah saatlerinde rapala ve çapari ile ama %80 rapala
merhaba arkadaşlar dün külelideydim ve malesef 2 adet yemli aldığım çinekopları almak zorunda kaldım iğneyi öyle bir yutmuşlardıkı çıkarmak çok zordu.dürüst olmak gerekirse ikiside limit altıydı. ve bidaha yemli atmadım.istavrite gelince öyle bişey yok kreça dersen boldu yazık inanın serçe parmağım kadar balıklar kovalara giriyodu.işin kötü yanı çok güzel çinekop yaptı kum gibi desem yeri var .istavrit çaparisine bile geliyodu gerisini siz tahmin edin.fakaaaat.hepsi limit altııııııı. yazık inanın aldığım iki balıktan sonra dayanamadım evin yolunu tutum.iki balığıda orda birine verdim .bide unutmadan bir arkadaş sarıkanata yakın bir çinekop çekti yemli takımla orda olanlar görmüştü. ben olaya tam hakimdim oltaya öyle bir vuruş geldiki anlatamam hemen bir tasma heyacanlı bir çekiş sonraaa balığın gövdesinden ötesi yok. kofana dediğinizi duyar gibiyim.banghead
arkadaşlar şu kıraça ve yaprak çinekop avlıyanlar yüzünden balık tutmaktan soğudum yaa,ne anlıyorlar bunları tutmaktan
aynen bende soğudum, ama kimse aldırış etmıyor onun yerine bende tutuğum kıraçaları (oltaya takılanların hepsini. )tekrar gönderdim belki kafaları yahu ben ne yapıyorum derr...