2 adet 20 şer kiloluk kursun (ayagınıza baglarsınız ruzgardan uçmazsınız )hihi eksi 20 derece kar elbisesi ve su geçirmez olsun hihi dönüşte taze balık bulacagınız balıkçı adresi ( sonra ararken vakit kaybetmeyelim )hihi kova götürmeye gerek yok yer kaplamasın ( çünkü kovaya koyacak balık idk son olarak sgk dan ertesi güne randevu cyrr :laughing: :laughing: :laughing: şaka bir yana bol şans rapor bekliyoruz :thumb: hastahane raporları geçersiz hihi
Abi 10 derece diyor hava durumu ben soğuğa alışığım severimde soğuğu balık olsunda ne alıyım yanıma rapala istavrit çinekop çaparisi alsam yeterlimi kurşun 150 ve altı yeter heralde ?
ben 3 haftadır sahalardan uzakkaldım hiç fikrim yokidk sen nereye gidecegine karar ver ben ne alman gerek yardımcı olmaya çalışayım :thumb: yalnız rapala atarsan rapala köstegine baglamak için istavrit çapari köstekleri al 2-3 tane baglarsın çinekop gelmezsede istavrit yakalama şansın olur ben denedim iyi netice veriyo
boğazın neresine ? ona göre yazalım geçmiş olsun saol dostum rapor için çino mu sarıkanat mı? ( kaldıysa = ) )
olur balık zor ama biraz bence öle gözüküyor bu dönem artık çapari alın rapala alın denersiniz zaten vardır balıkçılar
ben kanlıca derim,sabah erken git saat 7,30- 9 arası balık yapıyor daha sonra tektük geliyor alabilirsen istavrit hiç yok
Saat 4 te tuzladan çıktık kuleliye 6 gibi vardık rapala istavrit çinekop çaparisi hiç tık yok sonra kandilli kanlıca derken anadolu hisarına kadar kaptırdık sonuç 0 kulelide gelen serçe parmağım kadar istavritlerde öpüp geri yollandı