Bekir bir önceki yazdığında da sormuştum yemli takımla mı atıyorsunuz kartalda ? birde resim var mı resim ??
Bekir balık yok kartal kıyılarında. Sen neden bahsediyorsun dostum ? Varsa resmini koyacaksın. Ben 2 gundur kartal sahildeyim.balık alan yok olta ile. Tekneler ag attılar. Olan balıgıda onlar çevirdi zaten .
Bekir resim ekleyeceğim yazmıştın avrupa yakası raporlarına kartaldan 40 parça aldığın dişliye istinaden ama hala resim gelmedi senden idk ya da avlanılan balıklar resminin eklenemeyeceği kadar limit altı mı ?
kar yağıyor her yer kar bu sezon da tamamen biter zaten tek tük balık vardı o da kalmaz yazık neyse güzel sezon geçti çok şükür..
fotoyu napcan sen yahu tanıdık varmı diye mi bakcan bırak adam almış balığı bide haber vermiş balık var diye daha napsın foto koysa noterden tasdikde istersin sonra
Evet fotoda tanıdık balık var mı diye bakcam Bekir kardeşimiz kartal koçtaş önünden 40 parça çinekop aldım birazdan fotoğrafta koyacağım diye yazmıştı dün avrupa yakası raporlarına, avına istinaden belirttiği rapora bir fotoğraf eklesinde gözümüz gönlümüz açılsın diye rica ettim ben, noter tasdike gerek yok
Bende uzun zamandır Maltepe-Kartal sahil şeridinde avlanmaktayım. Hem tekne hemde kıyıdan. Bu sene de oradan çok güzel Sarıkanat-Lüfer avlarım olmuştur. Cumartesi havanın çok güzel olması ile sabah boğazda rapala denemeleri yaptım. 3-5 tane balık alabildim fakat boylar tatmin edici değildi. Akşam da arkadaşların teklifi üzerine KArtal koçtaş karşısına çay-kahve-sohbet, eğer olursa balık dda tutarız umuduyla toplandık 3-4 arkadaş. Akşam 18:00-22:000 arasında. Tam sahilde kayalıkların önünde ağacın sağ tarafındaydık, Migros karşılarına denk geliyor. 2 olta açtık arkadaş 1 tane yaprak aldı ve geri gönderdik. Başka da ne bir vuruş nede balık alabildik. Bol bol deniz havası ve muhabbet vardı. Belki saat 22:00'dan sonra balık meraya girmiş ve yapmış olabilir, buna bir şey diyemem. zaman zaman bu tip durumlar ile çok karşılaşmışlığım oldu o bölgede. Benim bulunduğum saatlerde bir şey yoktu.
Murat abi bilgilendirme için çok teşekkürler :thumb: Bu arada birgün sahilde birlikte deneme yapmaya gidelim... Ya da bizim grup sayfasından böyle bir plan çıkarsa sana mesaj atayım özelden görüşmek üzere abim...
koctasta balık var reklam felan degıl ınanmayan gıtmez atmaz sonucta alınan balıklar bana gelmıcek bnden sadece solemesı gıdın deneyın yada denemeyın