Atılay abi yarın inmeyi düşünüyordum ama sen kayalıklar karlı deyince vaz geçtim.. normal şartlarda üzerinde durmak bile sıkıntılı zaten bide buzlu karlı olunca balığı çekelim derken hoooopp balık bizi çekmesin suya.. gerek yok
haklısın dün hazır gitmişken koç taştan alış verişte yaptım :thumb: gurcann iyi reklem yapıyor bizim patrona söyledim reklam ihtiyacı olursa gurcann ı arayacak :thumb: :laughing:
karlar erimeden gitmeyin allah korusun hem kayma tehlikesi var hemde kayaların arası belli olmuyor bacak kol kırma allah korusun
Koçtaş için şöyle bir araştırma yaptım; Orada malzeme satan dursun abi var ondan alınan bilgiye göre (kayalıkların üzerinde düz beton dökülmüş alan üzerinde satan) geçen haftaya kadar ara balık yapmış.Bu hafta durum nedir bilemiyorum...
berkan kocatasa gıdıyorum luferı cok sevıyorum guseldı beyler koctas dıyorum baska bıse demıyorum balıkgın adresı koctastır
Yarın sabah ava gitmeyi düşünen arkadaşlar varmıdır acaba ? hem gidesim var hemde gitmeyesim kararsız kaldım.
Bostancı Kartal sahilyolu üzerindedir.. Kartal istikametine doğru giderken Cevizli Migrosu (Atalar Sapağı) geçtikten sonraki ilk ışıklarda.. sahilyolundan giderken Kartal'a gelmeden hemen önce yol kenarında turuncu rengi ile hemen göze çarpar Koçtaş.. Bu hafta sonu koçtaşın önü kalabalık olursa şaşırmam
Yanlış oldu Özkan abi, replik şu: taze çay Zammitt, haydi zammit, taze zammiiit, var mı çay zammit istiyen efenim ?
Bu pazar günü, söylenenlerin doğru olup olmadığına( forumda bildirilen bir meranın talan edildiğine) bakmak için koçtaşın önünde olacağım.
Ayrıca şunuda ekleyelim; Koçtaş'ın önleri, çok sığlık bir bölgedir.Kumluktur.Hatta çoğu zaman mezgitçilerle dolu olur.Sadece koçtaş'ın 9 palmiye tarafına doğru olan kısım çok hızlı derinleşen ve akıntının bol olduğu kısımdır.Ve oldukça geniş bir alan oluşturur.Etrafı sığ kumluktur.Yani kısacası ortada kalan büyük bir çukurdur.