arkadaşlar koçtaşı biliyorum yarın sabah bisikletle oraya kelşife çıkıcam ,tabi hava iyi ise,orda olta olarak ne atıyorsunuz
Arkadaşlar şöyle yapalım Tek rakamlı günlerde Anadolu yakası gitsin Çift rakamlı günlerde Avrupa yakası gitsin Koçtaş önüne . yoksa kimse olta atmaya yer bulamacak
Servisle sabah akşam hatta gece oradan geçiyorum özellikle bakıyorum ama daha bırakın olta atan insanı kedi bile görmedim kayalıklarda
Ya zaten yazan insan biraz detay falan vermezmi.Koşun balık var.Çok balık var.Ateçek yapıyoruz falan. 2 cümle birşey.Yazılanlara cevapta yok.
Nasıl yani Fatih, oradan geçerken koçtaşın önü olarak belirttiği merada her gittiğinde süper dişli avı yapan Bekir ( gurcann)'i de mi görmedin balıkları çekerken ?? hihi hihi hihi
+1 :thumb: hele ki olmayacak zamanda 40 parça çinekop avladım resim ekleyeceğim diyip buna dair hiçbirşey gelmiyorsa, bence şüphelidir...
ARKADAŞLAR !!!! sizleri üzmek istemem lakin çok birşey olacagını düşünmüyorum o nedenle fazla ümitlenmeyin ve kendinizi buna da hazırlayın sizlerin üzülmesini istemem
Atilay abi dişliden umudumu keseli çok oldu zaten kalkan ı denemek istiyorum ilk fırsatta bir haber varmı bu konu da?
hiç bir fikrim yok banghead orda dursun kırlangıç alıyodu ama hangi aylarda atıyor bilmiyorum :thumb: yani takip etmedim hiçte hatırlayamadım pardon kalkan bildigim kadarıyla sular soğuyunca kumluk , üzeri yosunlu taşlıklarda ve derelerin denize kavuştugu yerlerde oluyor benden daha bilgili arkadaşlar varsa sana yardımcı olurlarsa sevinirim
Hakketten kartal cevızlide oturmaktasın en cok senin vakıf olman gerekli bu konuya Bence kayalıların altına doğru bakmalısın
kalkan şile sahilköy taraflarında zaman zaman alıyolar fakat hava ve su durumuna göre herzaman olmuyor hergün gitmek lazım gününü bulunca 5 10 parça alınıyor ben şahsen birkere gittim ve hüsran sabaha kadar donduk
Üstadım bende onu diyorum benden habersiz kuş uçmaz bu sahilde :laughing: Bi gürcanı çözemedik gitti aynı sahil aynı koçtaş dan mı bahsediyor acaba başka sahil başka koçtaş mı :laughing: