Aman abi valla korkuyorum artik gerçi mod abiler hemen konuyu amerikan trasi yapiyor ustler kalsin altlari 0 olsun hesabi
Öncelikle avladığım dişlilerin resmini cekmedim. Tarih bugün . Saat 07.00 ile 11.00 arası Yer Üsküdardan Kuleli ye gelmeden önceki park. 125 ve 175 gr aralıklarında değişen kurşunlar. Takım muhtelif rapalalar. 2 adet gayet iri dişli 2 adette oldukça limit altı biri salındı biride sudan çıkınca rapaladan kendi düştü. (aydınlığı çok sevmedi sanırım) Toplamda 3 kişi rapala attık ve diğer iki ağbimiz ise biri 2 biri 3 adet olmak üzere balık aldık. Balık 07.30 ile 08.30 arası alındı. 08.30 ile 11 arası muhtelif rapalalar denendi. Balık alınamadı. Diğer ağbilerde balıklarını bana verince 7 balıkla eve dönmüş bulundum. Kullandığım rapalalar. Soldan aşağı 1,2,3,6 Sağdan aşağı 1,2 Balığı aldığım rapala sol taraftaki kırmızı kafalı olan.
Ergin merhaba resimdeki sahtelere kendo palyaço 65mm eklemeni öneririm en can alıcı olanı satın almamışsın palyaçoyu bir dene diğer sahteleri kullanmayacaksın;demedi deme ayrıca kendoların iğneleri pek kaliteli değil değişmeni tavsiye ederim. 7 tane alt alta olan renk.
ayrıca senin sahteler arasında en iyi çalışanlar sağ üstten üç ve dörtdür (tabi bunlar benim tecrübelerim) bilenler biliyordur ama bilmeyenler için ilgili video. Video alıntıdır.
Teşekkür ederim önerilierin için . Fakat sağ üstten 4 cü benim için hiç olumlu olmadı denemelerde. Çevremdekiler alırken ben hiç alamadım onla iğnesini çıkartıp kediye verecem onada kıyamıyorum . Benim favorilerimde sagdan 1 2 3 ve soldaki kırmızı kafalı olandır. Bu arada 4 rapalayı senin çalıştığın biyerden denemek isterim. yeterki onunla 1 balık alıyım çok çalıştım ama olmadı.
çok pardon eksik yazmışım banghead daha doğrusu yanlış aynı sahteden bende de var 55mm 65mm ve 75 mm; 65 ve 75 iyi çalışıyor; özellikle akşam üstü alaca karanlıkda iyi çalışıyor,Lakin bendeki 55mm olan doğru düzgün yüzmüyor;55mm olanı ile balık alamadım banghead sizdeki 55mm de muhtemelen aynı dertden muzdarip. üstte eklediğim resimde balık alan sahteleri kırmızı içine almıştım 1 ay önce; dikkat edersen 55mm kırmızı içinde değil
Özkan abi bugün oltam açıkda dibe takıldı sonra asıldığımda dipten kendo palyaço sahteyi çekmişim hemen onu takıp attım ve bugün ki nasibime gelen 3 balık da buna bindi :thumb:
Etrafdakilere sordum kimse benim demedi bende taktım hemen ben kendi sahtelerimin üstüne cep numaramı yazmaya karar verdim abi bulan bir zahmet arasın her avda 4-5 tane suda bırakıyorum çünkü
Fatih muhtemelen birkaç hafta önce birlikte o yağmurda avlanırken tek sarıkanatı aldıktan sonra mekanda dibe takarak bıraktığım 65 mm kendo palyaço o güle güle kullan kardeş :laughing:
Sahten hakkını veriyor abi ona iyi davranıcağımdan emin olabilirsin şu sahteye permanat lı kalem ile cep no yazma olayını cidden yapıcam abi bakalım geri dönüş olacak mı :laughing: :laughing:
Selamun aleyküm... Ergin güzel avın için tebrik ederim, daha niceleri rastgelsin, afiyet olsun Ayrıca Fatih son yazdığın mesajların hemen hepsine çok güldüm, alem adamsın aga :lauging: yarın balığa gidersen o kendo palyaçoyu kullan yine güzel iş yapacaktır o
Yarin gun boyu adalar bölgesinde avda olacagim biraz fantazi olacak umarim biseyler alir keyfimize bakariz