Eğer adaya gitseydiniz adadaki koçtaşı bulup onun önünden olta atın lüferi karaya dökersiniz dicektim ama plan iptal olmuş Neyseki bu tiyoya gerek kalmamış hihi yarına haliç tarafında rastgele dostum :thumb:
yav pardon önce s.a balıga gidenlerede rast gelsin bol sans arkadaşlar hafta sonu koçtaş macerasından rapor geldimi
ben fazla balığa gidemiyorum, gidip yakaladığım zamanda yanımda fotoraf makinesi falan olmuyor çok ilgi çekici bi rapor olmuyor yani..
Anlıyorum, olsun fotosuz da olur, rapor olsun yeter ki.. ben de fazla gidemiyorum ancak gidersem hem burdan hem de ayrı rapor olarak yayınlıyorum, yalnız bu aralar sanırım havalardan dolayı rapor çok az, bir ay öncesine kadar bol rapor yayınlanıyordu..
Onur abi sizde biliyorsunuz ki Burası askeri bir kurum degil bizde asker degiliz ki surekli buraya girip tekmil verir gibi rapor yazalim. rapor varsa yaziyoruz zaten yada konu açıyoruz. zaten buada da muhabbet sohbet olmasa kimse girip rapor koymaz ki.. en azindan ben koymam yani.. rahatsizlik icin kusura bakmayin..
yav zaten koçtaş koçtaş dediler bi haber alalım derken 100 tl gitti koçtaş ta banghead bide real meal çıkarmayın başımıza :laughing: :laughing:
anadolu yakası durum raporu veriyorum : kuleli boş toplasan 10 kişi kandilli boş toplasan 10 kişi kanlıca önce kalabalık sonra boş raporlar gündüz 13.00 akşam 18.00 arasıdır. tek tük rapala ile çinekop uzaktan atış ile tek tük çapari ile iri istavrit ve çinekop yapıyor sahiller. yemlide yapanlar vardı ama alamadılar. gelen çinolar iri. durum budur.
Merhaba sevgili arkadaşlar.Bende Balıksız bir rapor yazıyorum. Yaklaşık olarak 3 haftadır balığa gidemiyorum özel durumlardan dolayı. Ama Ruhumu sahilde bıraktım 3 haftadır hem At-Çek yapıyor hem çapari) tek tükte olsa balık alıyormuş Hissediyorum))Bedenim İşe gidip geliyor durum bundan ibaret arkadaşlar İnşallah en kısa zamanda balığa giderek sahilde bırakmış olduğum Ruhuma kavuşmayı ve sizlere gerçek bir balık Raporu yazmayı arzuluyorum.. Her şeyin gönlünüzce olmasını dilerim. Sürçilisan ettiysek affola...
boğaz iri lüfer yapıyor. şaşırtıcı ama doğru. yatak balığı bunlar işte. dün ve bugün tek tük lüfer geldi tutan 1-2 kişiye gördüm. sabah suyu - 9 cm kendo denenebilir. yeşil ve pembe çalışır bence.