Bizlerde seni tanıdığımıza çok memnun olduk üstadım, daha nice avlarda birlikte olabilmek dileğiyle sağlıcakla kal
bugün anadolu yakası güzel çinekop yaptı beylerbeyi tarafı ve kandiili bir ara lüfer de yapmış. balığın nerede olduğu ne olduğu belli değil. sarıkanat alanlar da olmuş. bizede çinekop düştü 6-7 parça 1 saatde. herkese keyifli avlar. bugün çok güzel balık yaptı. ustalar bu mevsim büyük mucize bayadır olmuyor diyor. balık yasakları çok etkili geldi. inşallah artık her sezon böle yüzümüz gülecek. yeter ki uygulansın.
bugün 1 tane geldi diğerleri dünün resimleri. bugün malesef çinekop yoktu. ama çok fazla kraça alanlar oldu malesef. yunus vardı bugün çok fazla bu yunuslardan sanırım çinekoplar filan kaçtılar.
güzel resimler sayın abim. hafta sonu yaklaştı ya dişliler kaybolur pazar gunu şiddetli poyraz gösteriyor boğaz deli gibi akar artık banghead
çok teşekkürler kardeşim. daha irileri sizlere rast gelsin. malesef poyrazda boğazda balık zor oluyor. tutması dert,atması dert,rüzgar 35km. esicekmiş baktım o yüzden bugünden çıktım
tebrikler arkadaşım,bu sene deniz bize oldukça cömert davrandı tabi bunda yeni çıkan ağ boyu yasasının da katkısı var
TEBRİK EDERİM ************************************ çok haklısınız ayrıca 24 metre yasağını da unutmayalım
Sabri bey, balığın seyrek olduğu bir dönemde güzel bir av olmuş, daha iyileride gelsin oltanıza:thumb:
Bu sabah suyunda Kuleli bomboş ve sakindi, balık açısından oldukça kısır olmasına rağmen suyun üzerindeki çöpler açısından oldukça zengindi. Sanırım bu aralar karşı taraftakiler bizden daha şanslılar.
daha iyiler sıze rast gelsin Saolun isa bey iyi dileklerinize teşekkür ederim daha iyileri size gelsin Bence şükredin ya hafta sonları full çalışsaydın daha iyileri sana rast gelsin saol hoş senin yanında lafı bile olmaz