Çapari deneyen yok mu? Tekneden seyrek de olsa çapariyle balık alınıyor fakat boylar küçük, çoğu zaman limit altı. Son günlerde KAndilli veya Arnavutköy'den lüfer alan oldu mu?
Üsküdar tekel deposu durağının orada bir balıkçı deneme yapıyordu fakat balık yoktu.balık yokmuş.mera kötü sanırım?
Dün biraz bişeyler aldık dişli adına.. raporumuz: http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=52742
Hiç balığa giden yokmu? Bugün Üsküdara Cengiz Balıkçılığa gittim malzeme aldım Şemsi Paşa Camii nin sağ ve sol taraflarında hiç birşey yoktu. Cengiz balıkçılıktaki abi başka bi yer tarif etti orası balık yapıyormuş.
hafta sonu beykoz burunbahçeden karagöze yakın istavrit aldım. hatta nadirde olsa istavrit çaparisine cinekop takıldı. ancak balık açıkta dipte idi bu sebebten açık atabilenler o günkü rızkını çıkardı.
Sanırım Migros'un orası... Bunlar da geç gelen aklımla benim payıma düşenler... Uploaded with ImageShack.us En küçük limitleri anca kurtarıyor; büyük olan 25,5 cm.... Dünkiler daha irice idi; hoş bugün de çok daha irilerini alan oldu...
Haluk abi tebrik ederim, migros'un orası güzel iş yapmış niceleri rastgelsin abi, afiyet olsun :thumb:
ali abi eline sağlk özellikle şuna takıldm Kaptan köşkü uzay üssü gibi Can, balıkçılıktaki gelişmeyle birlikte 1970'lerde 10-15 metre uzunluğundaki teknelerin 50 metreyi geçtiğini, 150-200 beygirlik motor güçlerinin 1800-2000 beygire çıktığını, 500 kulaç uzunluktaki ağların 1500 kulaca, 50 metrelik ağ derinliğinin 200-250 metreye ulaştığını ve bugün son derece gelişmiş sonarlar kullanıldığını ifade ederek, Balığı 10 kilometreden buluyorsunuz, çok gelişmiş, güçlü makinelerle çalışıyorsunuz, balığın kaçma şansı yok dedi. Kadir Can, bugün bazı balıkçı teknelerindeki kaptan köşklerinin 6-7 ekranlı sonar sistemleriyle uzay üssünü andırdığını kaydetti.
bugün hava çok güzeldi mevsimler değişti gibi ne olacak bu balığın hali fikri olan varmı acaba çanakkaleyi lüfer basmış
Abilerim bişey sormak istedim caddebostana hiç giden varmı eğer gittiyseniz sizden bilgi almak istiyorum balık durumu hakkında
Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
Makina... Biomaster SW8000PG Kamış..... Shimano Surf Leader CX Ana misina... 0,10 Power Pro 4 kat Şok 0,41 monoflament Cengiz Balıkçılık sepet misina... Sahte bedeni 0,30 Pelikan (eski Efta'lı olan) Sahte: 3 balık Bluefish; 1 tanesi Nitro ile... Kurşun 220-225 gr. Mesafe... Olabildiğince.. Fırdöndü ve klipsler Okuma... Balıkların en küçüğü 25,7 cm., en büyüğü 28 cm.... Yer: Boğaz'da bir yer...