Lüfer kendini gösterdi demekki sonunda. Rapalaları büyültmenin ve iğneleri bileylemenin zamanıdır. Herkese rastgele.
sizlerde saolun dün Avr. yakası bugün Ana. yakası gözümle gördüm ağır kurşunları hazır tutun arkadaşlar acaip su basıyor akıntı var dip
rumeli hisar önü ve kanlıca da av yapan arkadaşlardan gelen rapor : hisar önü sabah suyunda tek tük çinekop yaptı ama balık açıkta ve çok nazlı arada kraça ve istavritte yapmış kanlıca da tek tük rapala ile çinekop genel olarak balıklar seyrek ve nazlı sözün özü ; eski tat yokreeling
iyi akşamlar maltepe sahilinde balık çıkmayınca adam tüfekle ava çıkmış sahilde avlanırken polise yakalanmış. kanal D HABER
Bu günkü organizasyondaki tüm dost lara sonsuz *** ler Bu gün ani gelişen bir kararla Anadolu yakasındaki dost ların davetine icap ettim,Sabah 6 30 gibi yeride bilmediğimden tarif üzerine benzer bir yere geldim.idk tabiki kimseyi tanımadığımdan,İsa nın telini çaldırdığımda hemen önümde telini açınca doğru yer olduğunuda anlamış oldum Derken tanışma faslı hoş sohbet ve gerçekten de çok seçkin kişilerden oluşmuş harika bir grup oluşmuş:thumb: ilk andan son dakikaya kadar ne ilgi kesildi ne alaka herkes birşeyler yapmak bana yardımcı olmak sanki yeni tanışmış casına değilde aylar hatta yıllardır beraber bir aradaymış gibi yakındılar,Hele isa arkadaşım bir an olsun yanımdan ayrılmadı,gözü hep üstümdeydi,tuttuğu balığı bile bana ikram etmesi ayrı bir güzellik her ne kadar olmaz desemde olmaz sen misafirsin diyerek bana ikram etti,tekrar *** ler,:thumb: ÇOK GARİP BİR AVLAKTI,daha ilk atışta 175 gr kurşun dibi bulmak üzere derken rüzgardan uçan beden yavaş salmama rağmen takımın boşluğunu almadan takım takılmıştı,felaket bir dip suyu vardı ÇOK GARİP BİR AV OLDU 175 gr kurşun banamısın demedi sonra 200 gr çalıştım ah bide balık olaydı iyiydihihi 2 isa kardeş in hediyesi 2 ad.kendim tuttum,2 ad çok küçük limit altıda iade edildi,ilk gelen balık ta limit altıydı,gerçi sınır daydı çok küçükde değildi ama ilk olduğundan ve diğer gelen limit altılarının salıncağından alı konuldu Tekrar isim ayırd etmeksizin tüm anadolu yakası dostlarına sonsuz *** ler sizi tanımak çok güzeldi,genel olarak çok seyrekti balık yok denecek kadar azdı,Rapala mavi tonlar ve yeşil altı turuncu lar daha iyiydi,Bu arada her renk rapala tarafımdan denemiştirbanghead İstavrite atanlar umduklarını bulamadı çok seyrekti tekrar *** ler
bütün dostlara merhaba ben genelde beykozda hayal kahvesinde atıyorum eğer bulunduğum mekanda tutanlar varsa tanışmayı çok isterim. sabah 10 30 a kadar açık, iri istavrit yakın ise kraça yaptı. ben yakın kıyıyı transit geçerek açıktan çok güzel istavritler aldım. 10 30 dan sonra rapala ile çinekop alındı ancak ben halen rapalayı beceremediğimden bir tane rapalayı boğazın sularına hediye ederek yine hüsranla bitirdim. öğleden sonrası için bir malumatım yok.
merhaba arkadaşlar, pazar günü rumeli hisar önü 5 çinekop aldım. balık çok seyrekti. ara ara orta boy istavrit tutanları gördüm, istavritte çok seyrek. bende tutayım dedim ilk atışta takımı dibe taktım . 12 gibi kalendere geçtim. Kıraça katliamı vardı. açıktan istavrit denedim. 4-5 tane iri yakalayıp avı bıraktım. hep kıraça geliyordu. kıraçalar suya iade edildi. Hava çok güzeldi, boğaz havası iyi geldi
Arkadaslar merhaba bogaZda arnavutkoy yakinlarinda uzak atisda saat 13 ile 15.30 arasi oldukca hizli ve iri disli yapti az bucuk ileri atabilenler kovalarini doldurdu 40 50 parca balik alanlar oldu ben ve arkadaslarim saat 16 gibi bolgeye intikal ettigimizde balik kesmis ve herkes toparlanmaya baslamisti. Sabahdan 15 e kadar emirgan sutis civari olta attik kayda deger disli yoktu ve dun caniligim uzerimde idi cyrr Benim roprum budur.
pazar günü kanlıca doktorlar sitesinin hemen altında saat 10 gibi ava başladık uzak atışlarla ve 125GR 140 GR lık kurşunlarla balık seyrekte olsa oldukça iri istavritler almayı başarabildik arada limit altıı çinekop larda geldi çaparilerimize
sağlık olsun daha iyileri sizlere rast gelsin İ benim için bir mahsuru yok açıkçası sonuçta güzel bir rapor daha iyileri rast gelsin
bende pazar günü açıktan iri istavrit aldım kanlıcada.rapala denedim biraz ama netice alamadım.kıyıda kıraçalar vardı.şu rapala işini nasıl yapıyorsunuz bluefish sahteler mi işe yaramıyor anlamadım ya
kandiliniz mubarek olsun :thumb: kovalarınız balıkla dolsun reeling anadolu yakasının balıkçıları da idk balıklarıda da bol olsun amiiiinnnn idk :laughing: :laughing:
bluefish balık bolken iş yapar balık yem ayırmaz atlar ama balık seyrek olunca kendolar pelicanlar vb. kullanmak gerekiyor. ******* hayırlı kandiller
anladım zaten bi terslik var herkesin yaptığını yaptık sahte farklıydı sadece. kendolarda yeşil gözlüler falanmı iş yapar bu ara hangi sahteler gidiyor onlardan 1-2 tane alayım dursun o zaman model varmı tavsiyelik Hayırlı kandiller
5.5 cm. alın. 6 da olur. renk çok fark etmez. yeşil - mavi - pembe - içi şeffaf iş yapar. hava bulutlu ise açık renk kullanmaya özen gösterin.