sahsen kandi adıma yazıyorum bence körün attıgı bir taş misali doğru zaman dogru yer birgün sonra hiçbir şey yok :thumb: bende bahsız bedevi banghead :laughing: :laughing:
mesela dursun her gün orda 4 kamışla gelir üç ü yemli atar unutur biriyle istavrit yakalar bu hergün böyledir aylarca e birgün ordan bi balık yemi seven geçer kalkan , kırlangıç yemi yer ve dursun olay adam
Arkadaslar Koctaş olan yerler haritada mevcuttur ne duruma geldik ya nekadar şüpheci olduk Bu linkte Maltepede birtane daha gözükmekte . ''Acaba merkez ofisimi , belkide arkadaş oradan bahsetmekte '' http://maps.google.com/maps?rlz=1C1...&sa=X&ei=AjbwUISeLca3hQec7YHgAw&ved=0CJABELYD Kendi sitesinin linkinde ise gözükmemekte . http://www.koctaskurumsal.com.tr/iletisim/magazalarimiz/ Bu arada Cem Yılmazın son gösterisine sinemadakine giden varmı ? Bir espirisi var halbuki benim için Manisa pilotu çağırdımı 17 dakika diyor. Herkezi uçakmı aldı diye düşündürüyor . Bizde şuan Koçtaş konusunda o moddayız.
ben FATİH arkadaşımıza cevaben yazıyorum ama genede kimsenin magdur olmasına da gönlüm elvermez malum havalar soguk ve yağışlı yinede gidin ve deneyin ben gitmedim ve bilmiyorum fikrimi beyan ettim :thumb:
neyse saat 18 30 iş çıkış saati ben kaçar hayırlı haberlerinizi almak umuduyla sizlere rast gelsin, bol şans , bereketli avlar 2 gün yokum istanbul dışına ava gidiyorum yorumlarınıza cevap gelince verebilirim kalın saglıcakla :thumb:
yazılanları ciddiye alıp gidecek olan dostlara benden tavsiye. özellikle uzaktan gelecek olan varsa . Fazla ümitlenmeyin , mutlaka tabure götürün , zira çok bekleyeceksiniz . Anca yem tazelemeden tazelemeye ayaklanırsınız. Ha ,sıcak çay servisi Ağrılı bir abimiz tarafından herdaim vardır. Çay zimmit diye gezen birini görürseniz beni hatırlarsınız ama siz yinede tedarikli gidin yiyecek bakımından falan. Tekneler olacak kıyıya 100 mt mesafelerde . Hemde onlarca tekne. İşte onlardan size balık kalmayacak. Olsun , üzülmeyin , temiz hava almış olacaksınız . İyi tarafından bakın. Çay zimmit , çay zimmit , varmı çay içeeennn haydii koçtaş önüüüü ....:laughing: :laughing: :laughing: :laughing:
+1 :thumb: Zimmit zimmit çay :laughing: :laughing: Yarın koçtaşın önündeyim, pazar günüde praktikerin önünden yazılı orkinosa atacağım.. Bu arada şimdi haber geldi Real'in otoparı levrek yapıyormuş hihi
Neyse değerli abiler, arkadaşlar bir koçtaş söylentisi yüzünden çok espri çıktı , çok geyik muhabbeti oldu...Benim önerim Anadolu yakası kıyı raporlarına ciddi anlamda geri dönelim bence.... Sadece rapora bakmak için gelen üyeler kusura bakmasın... Ama biraz muhabbet biraz rapor daha güzel oluyor beee Selamlar, Saygılar herkese....
eskiden hep böyledi ersinim ne güzel gidiyordu hem muhabbet hem rapor sonrada ne olduğu belli olmayan belkide şu an foruma bile girmeyen birkaç neolduğu belirsiz bişeyler çıktı meydana yok burası rapor yeri değilmi yok bilmemne deilmi derken böyle oldu şimdi ne kimse doğru düzgün yazıyor ne de geliyor alsınlar 1 kg kına kullansınlar
Tanimadigima gülmicem artik tebesssum bilene etmem. ciddi takilicam hatta smile koyarsamda gravatli ceketli bir smile varsa ondan koyarım..
Bence artık karamsar olmayalım yav ... Sembollerimiz hazır mevcut durumda burada beklemekte aslında ekleme yapılmamaktamı acaba
:laughing: :laughing: :laughing: bak kahkaha resimlerini gören birileri birazdan dalar, "vay sen fatihh'le dalga mı geçiyosun.. zaten tebrik de etmiyosun" diye :laughing: :laughing: