balık varr ben bu sogukta gıtmıyom zaten ısnınca gıne ordayım tezgahlarda balık bıtene kadar koctastayım havalar 12 derece artıcak persembe gunu sonra doru yemlı takım cınekopa devam koctasın orda kartalda
Bekir avlarla ilgili bir resim eklemedin ya alacağın olsun kardeşim :laughing: :laughing: Hafta sonu gidecek misin sen koçtaşa yemli olta ile dişli avına ? Gideceksen geleceğim ben senin yanına, hem olta atarız hem sohbet ederiz uyar mı sana? Belki dayanamaz Fatihte katılır bize Uyarsa özel mesajla telefon numaranı yolla ona göre haberleşelim hafta sonu için, olumlu veya olumsuz bir cevabını bekliyorum Bekir sağlıacakla kal...
Ciddiyim bak dişliyi epeydir alan görmedim de kalkanı alanı gördüm mübarek balığa da bula bula bu ismi bulup takmışlar bunun latincesini bulim de onunla hitap edeyim olmayacak böyle
Neden olmasın bunun için çok memnun olurum Ersin bey. Eğer müsait olursam seve seve katılmak isterim.
Murat abi şu "bey" lafını kaldırsan aradan çok daha güzel olacak, sen benim abim ben senin kardeşin sayılırım :thumb: böyle yazınca aramızda fazladan resmiyet oluyor gibi geliyor bana ama tabi senin tercihin ben önerimi sundum sadece.... Bir av organizasyonu olursa özelden mesaj atarım abi Saygılar..
BENDE cuma akşam zonguldak yolundayım tahtalı avına gidecem 2 gün yokum size rast gele buarada bu gün koçtaşın önündeydim taşların üzerinde zor yürüdüm 10 santim kar var
olta atmadım atanvarmı diye baktım idk atılmışmı akşamdan kalma iz varmı diye baktım idk kayaların üstünde 10 cm kar var ilk basan bendim
ben hergün gündüzleri oralardayım ama akşam ne oluyor bilmiyorum akşam olta atılmış gibi deyil yalnız