Bu akşam iş çıkışı sahilden geldim. Kartal Kordonboyu caddesi civarı ve Pendik'e kadar olan kesimde sadece 1 kisi gördüm biri daha vardı ama balık mı tutuyordu iciyormuydu tam göremedim. Balık açıkta dipte diye tahmin ediyorum. Acaba havaların durumuna göre kıyılar mı?
bu saatden sonra kıyılamaz dostum. kartalı bırak. boğaz bitti bitiyor.. kıyıdan almak artık imkansız. balık varsa tek tük o da kanalda.. ama ustalar (ki ben buna katılmıyorum ) su üstü spin denenebilir balık çekildikten sonra 1 hafta kadar derler eskiden beri. (sürprizler için) bilemem..
bencede kartal cıvarında balık denız suyu sogudu ıcın derın ve acıkta yane kartal cıvarı balık olayı kıyıdan bıttııı bnce
bugün sabah çinekop öğleden sonra istavrit vardı çapari ile nadir de olsa rapala yapanlar sarıkanatlar aldılar ama boylar ufak
oltacım bogzdan bayağı tutmuş adeti söylemiyorum ortalık karışır akıllara zarar kıydan sahteyle almış
Boğazda bu ara limit-mimit hak getire...Binde bir sarıkanat geliyor, gerisi yaprak ve tek tük çinekop..Resim görmeden söylenenlere inanmayın.
merhaba arkadaşlar dün kuleli önünden çok güzel istavrit yaptı saat 10 da ordaydım balıklar kıyıya çok yakın ve her boydan vardı aynı takımda boy boy istavrit akıntı çok değildi fakat 50 gr kurşunla alındı ilk gittiğimde 125 gramla uzak atışlarım hep boş çıktı yanımdaki arkadaştan aldığım kurşunla kovayı doldurdum.bugün kar yağıyor nasıldır bilemem.
Rapor için teşekkürler.. yağış ve şiddetli rüzgar devam ederse Kuleli önünde yüzeysel çöp/pislik birikecektir.. c.tesi yağış görünmüyor ancak deniz kirli olursa balık olmayabilir..
. Balık anadolu yakasında , dün gördük bunu Tabi karşı kıyıdan Berkan , dün Bir istanbul daha alacaktım. Poseidonu görünce onu kaptım . Gayet iyi fiyatta yakın...
ooo hayırlı olsun poseidon'u biliyorum, güzel kamış, parçalı olduğu için tercih etmemiştim, bende teleskopik hastalığı var, makineyi çıkar/tak sevmiyorum
sezon kapanıyor gibi. bitti biticek. dişlileri ara bul. artık tek tük istavrit olur gibi. hep üzülüyoduk bitti bitiyor diye. o gün bguün herhalde.
Bildiğim kadarıyla Posedion teleskobik biri ürün; yalnız sap kısmı parçalılar gibi çıkarılabiliyor; yanılıyor muyum yoksa???
Makinayı tak çıkar yokki bu kamışta , sadece sapı ayırmışlar . makinadan sonraki kısım cıkıyor. Makina sabit yani , yoksa bende sevmem öyle tak çıkar.