mehmet abi ev sahile yakın direk balıkları bıraktığım gibi işe gidiyorum.Genelde kalabalık olur ama yinede akıntılı su kurallarına ne kadar uysanda anlayıssız ve işten anlamayıp su üstüne çıkan insan sayısı fazla...Bazen sinir doruk noktlarınada ulaşsada idare ediyoruz.İnşallah denk gelirsek beraber avlanmayı isterim.
hayırlı aksamlar diyerek baslıyım bugun ilkdefa 3.250gr balık tutum 12den aksam 5kadar cok yordu 170gr kursun bulu fiis rapala balık uzakta vedipte herkese rasgele
Merhaba; Ben aranıza bugün itibarı ile katıldım ve haberlerinizi her zaman buradan takip edeceğim.Herkese rastgele
Kanlıcanın bugün tadı yoktu.Aralarda irileri gelsede balıklar limit altıydı.Sabah bir miktar geri iade edip fazla ugrasmadan 8.30 gibi ayrıldım.Galiba boğazdan limit üstü dişliler yavaştan çekiliyor.Arkası limit altı ve istavrit yapar gibime geliyor.Umarım yanılırım...
Maalesef boyları küçüldü ve artık gün ağardı mı kanala kaçıyor..ama şunun da hakkını vereyim ki bu sene yakalamaya da yemeye de doyduk diyebilirim kendi adıma.Hatta konu komşu bile nasiplendi bu bolluktan.
kandilli bu gün rapala yaptı,tanyeri ağırırken kaba sarıkanat vardı,daha sonra ebatlar ufaldı,yolunu şaşırmış iri palamut yandaki arkadaşın rapalaya takıldı, ama arkadaşların da söylediği gibi veda turları bunlar,güle güle balıklar bu sene bizi mest ettiniz seneye de daha kalabalık gelin
anadolu yakası sabah tek tük sarı kanat 11 den sonra istavrit ama iyiydi istavrit sabah -1 filan dı hava nasıl balık kalsın ki ah be bitiyor tamam doyduk ama yine de bitiyor o kadar çok üzülüyorum ki nisan - mayıs da geri dönücekler karadenize belki o zaman biraz alırız
Malesef arkadaşlar, boğazda lüfer familyası geçişini tamamlamak üzere, belirtildiği gibi bu sene çok bereketli av verdi.Ne tutmaya ne de tadına doyabildik, inşallah dahada büyüyerek mayıs ayından itibaren boğazı şenlendirirler