İşe yaramayan renkler kalmış kendim üretime başlıycam, kışın balık kestiğinde oturup çeşit çeşit sahte yapıcam, yazın da devam edicem, hedef yeni sezonda 500 farklı renk ve ebatta sahte üretmek :thumb:
Biz dün Fatihle uğradık cengiz ve yıldız balıkçılığa ben iki yerde de buldum aradığımı birer ikişer sahte aldık yine iş yapan cinsten, hatta bugünde iş yaptı dün aldığım :thumb: Bu arada kendi üretimin şimdiden hayırlı olsun abi, inşallah hedefine ulaşıp güzel sahteler imal edebilirsin reeling hooked hihi
Eski serinin iğneleri ufak.Yeni serilerde iğne galiba 5 numara balığı dökmüyor.Balık dökülmesindeki etken sadece iğne değildir. *Balık oltaya bindiği zaman bir taşma atmalıyız ama çok kaba bir tasma değil. *Çekerken boşluk vermeden aynı istikrarda makineyi sarmalıyız. *Balığı sudan çıkarttığımız şekilde çok önemlidir. Aynı raplayı bende kullanıyorum sezon başından bu yana kaçırdığım balıklar en fazla 10-15 dir.Onunda coğuda cevremdeki oltalara karışmasından dolayı olmustur. Kısaca yeni seri ürünlerin iğneleri çok iyi yukardaki kurallara uyulduğu sürece kesinlikle modifiye edilmesi gerekmiyor.
Sabah avıma 07:00 gibi başladım.Dünkü yağmurdan sonra güzel balık yapacağını bliyordum.Düşündüğüm gibi de oldu.Balık boylarının maşallahı vardı.Limit altı olanlar geri salındı.Sabah meraya forumdan konuştuğumuz bir arkadaşta geldi.Güzel sohbet eşliğinde avımı 16 balıkla 09:00 sonlandırdım.Nasibime düşenler...
maaşallah nazar değmesin ibrahim kardeşim eline sağlık yine denizden rızkın çımış,kanlıcanın neresinden tutuyorsunuz?merak ettim
Kanlıca sahilinde balığın çıktığı özel bir nokta yok.Çakal burnuna kadar olan tüm sahil kesimi balık yapmakta...
Cumartesi akşam 5 te kartal sahildeydik.akşam 7 den sora vurmaya başladı balıklar. hemen herkes balık alıyordu ama balık boyları çok küçüktü. 3 tane yakaladık ama dediğim gibi küçüklerdi.20.00 de bıraktık avı. halbuki hava da çok güzeldi.
Teşekkürler İbrahim. Verdiği bilgiler ve takım hazırlmadaki birkaç ince ayrıntı teşekkür ederim . İyişallah tekrar avlanırız .
Kanlıca-Çubuklu arası sahilde sahte ile av devam ediyor..ancaaak kalabalıktan sıkılmıyorsan pazarı düşün derim.
Kısa bir av oldu birsey anlamadık.İnşallah daha uzun bir av gününde avlanırız tekrardan.İletişimde kalalım
bu aksam 18 : 00 ==- 21 : 30 arasi yer kuleli yemli takım taze istavrit 14 tane sarıkanat yağmur arttınca paydos dedik herkeze rastgele.
Aslında bugün ava çıkmayacaktım.Gece trofe levreklerin rüyama girmesiyle uykum kaçtı Yine kanım kaynamaya başladı hemen hazırlıkları yaptım indim sahile.Avıma 07:00 gibi başladım 24 balıkla 08:45 de sonlandırdım.Yine nasibime güzel balıklar geldi.Şükürler olsun...
İbrahim çok güzel avlar yapıyosun daha iyileri nasip olsun ***. Zannedersem kanlıcada oturup çok kısa zamanda avlanıp işine devam edebiliyorsun çok şanslısın bi sabah bende sana katılmak isterim kısmetsereeling gittiğin yer (kalabalık oluyormu kalabalıkları sevmiyorum)gerçi arkadaş grubu olursa tadından yenmezde gözü dönmüş başkasına saygısı olmayan kişilerden oluşuyorsa hiç çekilmiyor banghead