Bugün kanlıca balık yapmadı.10 adet kadar balık geri salındı 2 adet sarıkanatla avı sonlandırdım.Sarkanat akını bitiyor gibi.Suya ince yapraklar girmeye başladı.Arada tek tük iri dişli gelir ama...Sahilde kazık kadar adamların yaprak denmeyecek kadar küçük balıkları almasını ve rapalaya gelen irice bir yengeçi tekmeleyerek işkence etmesini ve sonrasında öldürüp denize atmasını,İnsanlıktan nasibini alamamış bu canlıları kınıyorum...
O şerefsizleri hepimiz kınıyoruz ama onların yüzüne tükürsen yarabbi şükür deyip yüzlerine sıvarlar.. anlamıyor ki adam.. idrak yolları enfeksiyonu..
Dün akşam üzeri Üsküdar rıhtımda serçe parmağı kadar kraçalarla kovaları doldurmuşlardı.. çekirdek niyetine yiyecekler herhalde..
beni gördün diyemi işin rast gitmedi inşallah birdahaki sefere gönlünden geçeni yakalamış olmanı dilerim rast gelsin
kulelide arkadaşın su üstü yemli çapariye takılan sarıkanatı tam kıyıya alırken elinden denize düşmesiyle çaprazlama direk yandaki arkadaşın oltasına takıldı inanılmaz ama gerçek ..
bide bize olsa öyle bir şey bu aralar işler kesat rapalaya takılıyor 3-5 sarıkanat çinekop o kadar bu hafta sonu balık olur kısmetse.
Böyle şeyleri gördükçe duydukça balık tutmaya gidesim gelmiyor, banghead bunlar insan olamaz. Acaba bunların beyinleri var mı?varsa neresinde acaba? Hep mi beyinlerinin üstüne oturmuşlar...
Bu sabah 07:00 gibi olta sallama başladım.12:00 gibi avımı sonlandırdım.Temiz boğaz havası,arkadaslarla muhabbet ve cay ,sigaraya eşliğinde 24 adet dişli Çok sayıda balık geri salındı.Kullanılan takım rapala,185,200 gr kursun... Nasibime düşenler;
Tebrikler İbrahim :clap2: Bu arada dükkanlarda blue fish sahte kalmamış, talan etmişler mecburen pahalısından aldık idk
bugün kandilli iskelesi yanındaki parktan 2 kilodan fazla sarıkanat ve birkaç tane çinekop aldık 3 kişi.maşallah bu sene harika geçiyor.herkese iyi avlar.. kullanılan malzeme: mavi rapala- blue fish 160- 170 gram kurşunlar. bu arada küçük balıkların hepsi atıldı ama çevredekiler malesef küçük büyük tuttu.arkadaş zaten balık bol . küçükleri ne atmıyorsun??
Berkan valla benimde bakmadığım yer kalmadı.En son spot balıkcılıkda buldum hemen tüm reyonu sömürdüm Seneye 1 koli almak sart oldu
bu sabah 05 : 30 ==== 12 : 30 yer kuleli askeri lise önü maria mucho lucir jig ile 3 adet yemli ile 7 adet sarıkanat aldık ara ara kraçe alıyorlardı ince takım ile kıyı zargana ve ileryaların istilasına uğramıştı. herkeze rastgele.
Sabah avıma herzamanki gibi 07:00 da başladım.Sabah ilk yarım saat güzel balık yaptı sonrasında tek tük gelmeye başladı.Açıktan tek tük topladığım nasibime düşenler...Avı 12:30gibi sonlandırdım.Kullanılan takım rapala,rapala bedeni 0,30 ,0,33 185 gr kursun.Balık adedi 25...
Berkan abi üsküdardaki malzemecilerin hemen hepsindetüm kodlarından olmasada birçok çeşit bluefish sahtelerden bulunuyor :thumb: