Perşembe günü 7 kişi dragostaydık hiç birşey yoktuu, bu akşamda Kartaldaydım 5 saat beklemenin sonucunda iki vuruş geldi oltama 1 tane sarıkanatı aldım, diğeride gelirken düştü oltadan.. Son iki haftadır çok kesat hiç tat vermiyor..
Sağlık olsun Ersin, yine almışsın balığı.. artık boğaz civarı iş yapar.. mayısa kadar bizim buralardan bişey beklememek lazım (eşkina, iskorpit gibi balıklar hariç)..
Berkan Abi balık var varda birazcık açıkta. Cumartesi akşamı dragos taraflarında komşum 2 adet lüfer aldı. Ancak yağış olduğu için avı bıraktı. Dün akşam ise sağımdaki adam 3 tane iri dişli aldı. Günü güne tutmuyor. Açıkta zokalı ile güzel balık alıyorlar.
Berkan abi bizde birgün boğaza gideriz bir organizasyon yapıp bizim meralardada iskorpit ve eşkina peşine düşeriz
Soner dediklerine katılıyorum, bende dün oltama gelen ikinci vuruşu oltayı oldukça uzağa fırlattıktan sonra baya bir bekleyerek aldım ve ayrıca günü gününe tutmuyor dediğin gibi.. Ama şu da bir gerçek balık yaklaşık 3 - 4 hafta önceki gibi kıyılamıyor ve bol değil... tekneyle zokalı ava çıkanlar var bizim o taraftada açıktan güzel balık alıyorlar ama biz kıyıdan boş çekiyoruz maalesef
Kadıköy moda otoparkının önünden veya balonun ordaki dalgakıranın ( fener) oradan olta atan var mı ve varsa hiç hareket yok mu sarıkanat, lüfer avıyla ilgili ??
boğaz bugün yıkıldı abartmıyorum binlerce çinekop yüzler sarıkanat onlarca lüfer müthiştiiiiiiiiiiiiii
Aynen arkadaşa katılıyorum, boğazdaki balıkçı tezgahlarında binlerce çinekop,yüzlerce sarıkanat, onlarca lüfer vardı :laughing: Bu nasıl yazı birader, neresinde, hangi takımla alındı, detay versenya hooked
Bu sabah kandilliden 07:00 -09:00 arası 5 tane iri sarıkanat 10 tane çinekop aldım resimleri akşam yüklerim hava çok yağmurluydu ve lodos fırsat vermedi balıklar eurofish klasik kırmızı beyaz rapala ve kaşıkla alınmıştır sırılsıklam oldum... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us