Bugün avımı yine 06:30-09:00 saatleri arasında yaptım.Nasibimize düşenler... Kullanılan takım Bluefish rapala ,185 gr kursun...
Dün akşam Sema Hastanesi karşısından deneyen iş yerinden arkadaşlar olmuş. Ben gitmedim fakat bizim grup oradaydı. Çok fazla hareket olmamakla birlikte 1'er 2'şer almışlar Lüfer familyasından. Cumartesi akşamı bende deneyeceğim oradan.
05 : 30 ==- 09 : 00 arası beylerbeyi bayat yemle sonuç 0 rapalaya 1 tane sarıkanat. 3 4 tane balık anca vardı kovalarda bu kadar güzel hava yine hevesimiz kursağimizda kaldi.. herkeze rastgele.
Sabah 06:00 gibi avıma başladım 14:00 gibi avımı sonlandırdım. 60 adet Sarıkanat.Kullanılan takım rapala,185 gr kursun..Şükürler olsun...
Sevgili dostlar; Rapala kullanırken sahtenin kösteğinde ne tür misina kullanıyorsunuz? Malum en büyük sıkıntı köstek misinasının bedene dolanıp rapalanın aksiyonuna engel olması. Herkese rastgele.
Yorucu bir cumartesi sonrasında bugün avıma 06:30 da başladım 13:00 gibi bitirdim.Balık bugün çok nazlıydı ama yine nasibimize düşeni aldık...Kullandığım takım; bluefish rapala ,200 gr kurşun...Şükürler olsun...