bu akşam kuleliye gitmeyi düşünüyorum akşam çok iyi sarıkanat yapmış.Merak ettiğim yağmurda balık yaparmı yoksa kaçarmı.
Arkadaşlar şu an balığın suyunu bulduğunuzda,güzel balık var boğazda heryerde balık çıkıyor.Yağmurlu havalarda balık oynak yapıyor.Ama güçlü poyraz var balığa gidecek arkadaşlara duyrulur.
bugün vaniköyde neredeyse herkes sarıkanat ,lüfere atmıştı tek tük alanlar vardı ama sarı yağmurluklu bir abi nerdeyse 30dk da bir aldı ..çözemedik biz bu işi
Bugün okula giderken kanlıcadan geçtim ve rapalayla sarıkanat alanları gördüm.Hemen okul çıkışı 3 farklı renkte rapala aldım. Yarın sabah kanlıcadayım
Bugün sabah 6 dan 11 e kadar kanlıcadaydım. ilk kez rapalayla avlanmayı denedim zar zor 2 tane sarıkanat alabildim ama yanımdaki amca 20 den fazla aldı.Herkeste en az 5 tane vardı.Güzel balık yaptı yağmur dolayısıyla avı yarıda bıraktım .
Bugün de Kanlıca sahili kısmetimizi verdi.Şükürler olsun... 25 adet sarıkanat ,10 adet çinekop...5 adet yaprak geri salındı. Kullanılan takım; Bluefish rapala ,185,200 gr kursun. Av saati:06:00-15.00 Buda arkadaşa gelen 30 cm lık palamutumsu istavrit.
istavrit dediğin 15 cm yi geçmiyecek söyle kılçıklarını ayıklamadan miğdeye inecek.Ha öyle istavrite can feda o başka
Boğaz capcanlı. Oynaşan balıklar, lüferler sarıkanatlar hatta geçen hafta burada rapor yazdı birisi 4.5 kiloluk levrek aldı. Umarım her sene bu sene gibi güzel olur.