Anadolu Yakası Kıyı Raporları

Konu, 'İstanbul Kıyı Raporları' kısmında Cenani tarafından paylaşıldı.

1. xxgokhanzz21

xxgokhanzz21 Gökhan

Favori Kamış:
    Albastar 4.20 krokodil
    Favori Makine:
    Banax 2000
    En İyi Avı:
    34 Cm alabalık
    valla tebrikler 2 saatde 4 dişli süper bi rakam

2. Cenani

Cenani cenani

Favori Kamış:
    Lineaeffe AC Casting 420
    Favori Makine:
    Okuma Rav-II 65
    En İyi Avı:
    1 kg 500 gr Gökkuşağı Alabalığı (Şemsipaşa)
    Çok güzel avlar yapmışsınız. Tebrik ederim. Kısmetiniz eksilmesin.

3. Tuzlalı

Tuzlalı Mstf

Favori Kamış:
    LINEAEFFE OYSTER CAST KAMIŞ 4.20
    Favori Makine:
    OKUMA Distance Dt60
    En İyi Avı:
    31 CM Lüfer 50 CM Zargana

Teşşekür ederim. Bu akşam üstü yeniden gideceğiz bacank ile bakalım kısmetimiz devam edecek mi? reeling

4. Volume34

Volume34 Koray Cangüden

Favori Kamış:
    ProCatch Carbospin Pro-240 Spin Kamış
    Favori Makine:
    Okuma Avenger Av65b
    Tebrikler ben cuma akşamı 17.30 dan 22.00 a kadar 4 sarıkanat 1 tane 16 cm istavrit aldım bu akşam kısmetse yine gideceğim akşama rapor gönderirim :)

5. Emin Yıldırım

Emin Yıldırım Emin Yıldırım

Favori Kamış:
    Olta ve tesbih
    En İyi Avı:
    3,5 Kg Kefal
    Cumartesi günü öğlen 12 den akşam 11 e kadar Kulelide lüfere olta attık.Hava kararana kadar çok güzel lüfere yakın sarıkanat yaptı.Akşam hava kararmaya başlayınca yerini ne hikmetse çinekopa bıraksada tek tük sarıkanat alanlar vardı.Yalnız Kuleli çok kalabalık ve yaklaşık 11 saat boyunca olta attık ama bunun 3-4 saati olta ayıklamakla ve çöp temizlemekle geçti.Arkadaşla ben toplamda 7 tane yakalayabildik,ama 30 tanenin üzerinde yakalayanlarda vardı.Bizim takımların iğneleri büyük kaldı.Yalnız balık çok takım kesiyordu.10 tane takımın mantardan sonrasını balık alıp götürdü.Amacı balık yakalamak olanlar için tavsiye edilecek bir mekan ama benim için balık yakalamak önemli değil kafamı dinlemek,stres atmak istiyorum diyorsanız kesinlikle uzak durmanız gereken mekan.

6. sessizdenizci

sessizdenizci Mustafa

Favori Kamış:
    Okuma Trio Rex 425-250, Okuma Safina-x Tele-Spin300, Ron Thomson Tyron teleskopik 270. mt
    Favori Makine:
    Okuma Avanger AV40, Okuma Safina Pro SPA 65, Lineaeffe Rapid Drake RD 30, Silstar
    En İyi Avı:
    Büyük balık kaçtı
    Tebrikler çok güzel av olmuş. Bende Tuzla oturuyorum ama genelde av icin Pendik Kartal arasını tercih ediyorum. Dün Kartal Pendik arasında saat 19:00 - 22:30 arası 2 iri sarikanat 1 de Kırlangıç yakaladım.kırlangıç çıkması çevredekileri bayağı şaşırttı. İnşallah pazar günkü avında iyi olur.

7. shadowpane

shadowpane Hakan

Favori Kamış:
    Shimano Antares/Vengeance/SuperAero Lineaffe_Spider Surf Okuma_VSystem/hellios/x-safina
    Favori Makine:
    Daiwa_Entoh/Ballistic Shimano_Aernos/KİSU/BULL'S AlbaStar.Pasha 60
    En İyi Avı:
    Yayın/Turna/Alabalık Eşkina/Levrek/Palamut/Lüfer/Kalkan
    Tebrikler güzel av olmuş

Bugün saat 11 den 3 kadar kandillideydim 12 de balık seyrekte olsa yapmaya başladı 250-300gram kursunlar ile iyi sonuç aldık. Kurşun birşey değil ama akıntı çok yordu. Genelde balık ufaklı.

Rastgele fotoğraflar akşama yada yarın

8. akvaryumlove

akvaryumlove murat

orası hep öle
    akıntı burnu - kandilli park.
    200 den aşağı atamıyorsun akıntıdan.
    ama yaptı mı iyi balık yapar.

9. Tuzlalı

Tuzlalı Mstf

Favori Kamış:
    LINEAEFFE OYSTER CAST KAMIŞ 4.20
    Favori Makine:
    OKUMA Distance Dt60
    En İyi Avı:
    31 CM Lüfer 50 CM Zargana
    Tuzlanın Sarıkanatları

Tekrar Merhaba Arkadaşlar;

Tarih:18/11/2012
    Saat: 17:00 / 19:00
    Yer: Tuzla

Bu akşam bacanak ile yaptığımız av sonucunda ben3 sarıkanat aldım. Bacanakta bir zarganayı kandırmayı başardı. Bu günden sonra şu konuyu dile getirmeden edmeyeceğim. Özellikle Skoylu (Serdar abi) Aret ve Alico ve ismini şu an hatırlayamadığım diğer ustalar' ın tavsiyeleri takım önerileri öğrettikleri teknikler sayesinde kısa zamanda lüfer familyasının avını öğrendim. Onların bilgi birikimi sayesinde sanki yıllardır bu balığı tutuyormuşum gibi. İnanın çevremde kimse balık alamazken, herkez balık yok derken forumumuzdaki ustaların taktik ve teknikleri ile rahatlıkla balık yakalayabiliyorum. Ustatları dinleyin herkezin en az iki katı balık alacağınızı yada kimze balık alamazken sizin alacağınızı garanti ederim. :thumb:

Bunlarda bu akşamın yakışıklıları. Yalnız resim çekmeden bizim hanım çoktan kelleleri uçurmuç idk :p

Ölçemedim ama balıklardan biri 20 cm civarı diğerleri 25 den fazla. Zarganada 30 cm üstünde. Dün tuttuklarımla beraber güzel bir ziyafet oldu. :hungry:

10. ozkan_askan

ozkan_askan ÖZKAN AŞKAN

Favori Kamış:
    Alba star 3,90 - Alba Star İstanbul 1942 4,20 cm. D.A.M 2,70 cm. telespin, Alba Star Apache 2.40cm
    Favori Makine:
    Okuma Boxter 65 , Alba Star KK 55 , Lineaeffe rapid seal fd 40 , shimano hyperloop 25
    Cts. 01:00 den 07:00 e kadar Vaniköy deydim . Kendi yaptığım takımlarla toplamda 10 adet dişli ( 19 cm ve üzeridir ) 3 adette azman istavrit ( öyle böyle azman değil :) aldım. Bolca takılma olayı yaşandı. O nedenle çok zevk almadım. Habire takım açmaktan tuttuğum kadar kaçırmışımdır da.
    Kullandığım takımlar ekte . Artık hazır takım almaya paydos ;)
    Bu arada avlak yeri öylesine pisti ki eve gelince livar kovamı , takım çantamı cif le yıkamak zorunda kaldım :( Heryer istavrit leşleri ile dolu. Çok fena , çok ..

11. sabriyazici

sabriyazici sabri

çok güzel ellerinize sağlık dahası rast gele

12. sabriyazici

sabriyazici sabri

maaşallah daha iyileri rast gelsin

maaşallah daha iyileri rast gelsin inşallah çok güzel beklediğim haber buydu :) sevindim güzel geçmesine

13. OnurERDOGAN

OnurERDOGAN

Favori Kamış:
    surf & spining takim
    En İyi Avı:
    palamut , lufer , kirlangic
    Bu akşam 19 00 ==- 00 00 arası önce kuleliye bakıldı çok kalabalık ve akıntılıydı balıkta ara ara geliyordu, ufak balık çoktu yine önceki günlerdeki gibi bi bolluk yoktu bu akşam dün gece güzel yapmış.

ordan paşalimanına baktık sakindi oraya kurduk tezgahı 3 tane sarıkanatla kapattık geceyi.

14. excalibur09

excalibur09 DENİZ

Favori Kamış:
    lineaeffe extreme
    Favori Makine:
    okuma
    En İyi Avı:
    lüfer
    pazar akşamı 20:30 da kuleliye gittim muazzam balık vardı at çek saat 16:00 civarı başlamış beş dakika dolmadan tasmalama yapıyorlardı

15. kerempek

kerempek kerem

Ne tutuyorlardı ?

16. ozkan_askan

ozkan_askan ÖZKAN AŞKAN

Favori Kamış:
    Alba star 3,90 - Alba Star İstanbul 1942 4,20 cm. D.A.M 2,70 cm. telespin, Alba Star Apache 2.40cm
    Favori Makine:
    Okuma Boxter 65 , Alba Star KK 55 , Lineaeffe rapid seal fd 40 , shimano hyperloop 25
    kuleli bu aralar gerçekten çok bereketli. Fakat , gitmeye niyeti olan arkadaşlar şunu çok iyi bilmeliler . Avlak yeri son derece rahatsız , kalabalık , sürekli takım takılıyor . İş artık balık tutmaktan ziyada takılan dolaşan takımları çözmeye dönüyor. Evet balık var , fakat boyları küçük .

17. excalibur09

excalibur09 DENİZ

Favori Kamış:
    lineaeffe extreme
    Favori Makine:
    okuma
    En İyi Avı:
    lüfer
    dişli kefal:) ne olabilir o saatte çinekop familyası tabiki ..

18. kerempek

kerempek kerem

İstavritte olabileceğini düşündüğümden sordum.

19. cankiri

cankiri kenan

En İyi Avı:
    Lüfer
    son avıma kadar her gittiğimde 1 lüfer geldi ve hiç nizami boyun altı gelmedi ilk kez yeşilköyde lüfersiz günüm geçti ve yine ilk kez limit altı çinekop geldi demekki bundan böyle yavaş yavaş yeşilköyü terkedip boğaza dogru bakıcaz.
    Arkadaşlar ARNAVUTKÖYDE rapala deneyen oldu mu hiç? geçen yıl ilk rapala balıklarımı orada yakalamıştım

20. cankiri

cankiri kenan

En İyi Avı:
    Lüfer
    özür dilerim avrupa yakası diye buraya yazmışım yaşlılık işte:)