Dün (14 kasım Çarşamba) Tuzla sahil, 20:00 - 24:00 arası iki olta ile istavrit fileto yemli, Saat 23:00 - 23:30 arası sahte ile denemeler. Tek bir vuruş dahi olmadı sonuç sıfır, sadece ben değil yakınlarımdaki bir iki kişide bir şey alamadı. Saat 11:30 gibi iki yunus kıyıdan 5 metre açıktan geçti belkide bunlar kaçırdı balıkları. saat 24:00 oltaları tam toplamıştım ki, ortalık karıştı uçan istavrit sürüleri gördüm
Evet öyle oldu biraz. Ama istavritle uçuşurken yunuslar yoktu, sanırım onları alttan dürten dişlilerdi.
Dün Pendik sahil tarafında da pek birşey yoktu, akşam 7den gece 12 ye kadar durduk 2 kere vurdu oltaya ve bir tane 26 cm lik sarıkanat aldım. dün cidden bizim sahil kısmı biraz kesattı hemde yunus çıkmamasına rağmen Fatih o yunuslar olsun, denizlerde dolaşsınlarda balığı kaçırıp can sıksınlar ben razıyım
Kuleli kiyamet gibi yaprak yapıyor katliam devam ediyordu ben ayrılırken çok seyrek iri balık geliyor 18 tane balığı suya geri bıraktım , 2 tanesini hacamat ettik onla beraber 23 tane ile kapattık bu geceyi.
Canimi sıkıyo diye canını alacak degiliz onlar var olacaklar tabi milli varlligimiz bizim onlar. ama gitsinler açıkta arasınlar avlarını yav geçen gün aklími aldi Zarganaya atarken hemen onumde zipladi zaten 2 ayakli paletli yunuslarimizda var bize yer kalmadi olta atacak..
cumartesi aksami veya pazar sabahina karsi baliga gitmeyi dusunuyorum az cok takip ediyorum formu pendik sahil tarafina gitmeyi dusunuyorum acaba aksam saat 6 7 den sonrami gitsem yoksa sabaha karsi 3 4 gibimi birde aksamdan aldigim istavritleri dolaba koysam istavrit cikartamazsam onlari yem yapsam sikinti olurmu birde acaba sabaha karsi vanikoy tarafinami gitsem orda iyi balik cikiyor diyorlar ordada yemlimi aticaz yoksa capari is yapiyormu aklim cok karisik bi yardimci oluverin
öğleden evvel üsküdar taraflarındaydım..... Paşalimanının oradan baya iri istavrit çıkıyor bilgilerinize......
yarın bostancı dragos taraflarına 14.00-20.00 arası dişli avına çıkıcam balık durumu hakkında bilgisi olan varmı?
Gokhan dun bende tereddut edip gittim azaldigina dair yazilar var ama bogazla kiyaslayinca zaten azdi.. aynen devam ediyor anlicagin
Tuzla ve Arnavutköy Sarıkanatları Tarih: 17.11.2012 Saat : 17:00 / 19:00 Takım: Klasik tekmantarlı lüfer takımı Yer: Tuzla Merhabalar; Tuzlada oturmama rağmen ilk defa tuzlada lüfer denemesi yaptım bu akşam. İlk denememde de 4 adet iyi boyda sarıkanatı aldım. Buraya göre güzel bir sayı Hepinize iyi avlar. Bunlarda geçen haftadan boğazın yakışıklıları. İlk lüferim 31 cm