dün üsküdar sahildeydim istavrit olduğunu duyduğumdan yanıma istavrit almamıştım.14.00-17.00 arası rapala ve istavrit denemelerimde 1 tane istavrit aldım 5 gibi yemliye yatırdım aman allahım nedir bu ben böyle karışık bi gün yaşamadım oltayı atıyorum vuruş sanıp tasma atıp çekiyorum çektiğimde 4 5 kişinn takımı yanında geliyor.5dk sonra limit sınırında bi balık aldım yem bitti derken kovama bi baktım 12 tane istavrit yanımdaki abiden allah razı olsun giderken bana bırakmış saat 8 e kadar 2 tane20 cm 1 tane 19 cm 1 tanede 24 cm sarıkanat aldım bu arada ilk boğaz tecrübem olduğundan biraz sıkıntı yaşadım ama edindiğim tecrübeler bana yeter.Herkese rast gele.
Şuan gırgırlar tam gaz paşabahçe iskelesinin açığını ve burun bahçeyi çeviriyor onun etkisi olabilir mi ?
Bizle de paylaşabilir misin tecrübelerini. Ben de yemliye gitmek istiyorum. Nelere dikkat etmem gerekir ? Şöyle genişçe bir yazsan
fatih abiminde dediği gibi burda en önemli şeyler yemin salınımı, yemin tazeliği. hazır 3 veya 2 iğneli takımlar var.Bide en önemlisi balığı hissedip tasma atman tasma atmazsan büyük ihtimalle yemini alıp kaçar her an gözlerin oltanın ucunda olucak gece ışık takıcaksın.Birde uyarım var dün iğne balığın ağzından çıkarmaya çalışırken elimi ısırdı 3 ısırık attı ve güzel bi kanadı dikkat edin elinizi sokmayın ağzına.
arkadaşlar anadolu yakasın da rapala yapmak istiyorsanız kuleli onun arkasında ki kayalık bölge rapalacı üstü 5 atın kesin 2 gelir gündüz çinekop akşam lüfer ben rapala yapmıyorum çapari yapıyorum diyorsanız hemen üsküdara deli gibi çapari yapıyor
bogaza gelırsen avrupa yakasına ben yardımcı olurum elımden geldıgı kadar bu cumartesı fırtınalı yagmurlu havada bıle 5 balık almayı başardım
dün üsküdar sahildeydim. 08:00/ 01.30 arası tek sarıkanat 2 3 de limit altı çinekop geri atıldı. bunun yanında birde bolca karmaşa bolca dirsek teması tam bir işkence. ama yemim pek taze değildi giden olursa yemli istavrit yapıyor hamsi ile hiç kesmiyor. canlı yemi buradan karşılaya bilirsiniz.yanımda ki arakadaş 8 9 tane sarı kanat aldı.
güray abi aslında avrupa yakasına gitmek istedim ama üsküdar bile buraya çok uzak düşüyor yoksa avrupa yakasından şaşmam
Üsküdar caminin ordan yemli ile her 2-3 atışta bir tane sarıkanat veya çinekop çekiyorlar. Tek atışta 2 tane çeken de gördüm. Ama çok kalabalık millet omuz omuza atıyor.
Dün akşam saat 19:00 == 03:00 yer kuleli askeri lise önü yemli takım bayat istavrit 76 tane çinekop sarıkanat. bu sefer fotoğraf yok kusura bakmayın su icmeye bile fırsat vermiyordu mübarek hayvan. rastgele.